2D-skeittailu kiihtyy pc:llä ensi kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

2D-skeittailu kiihtyy pc:llä ensi kuussa

29.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Skeittipelaamista 2D-muotissa tarjoilevan OlliOlli-sarjan alkaa olla aika tehdä paluu pc:lle. Elokuun 11. päivä alkaen Steamista on mahdollista löytää Windows-, Mac- ja Linux-koneita varten OlliOlli2: Welcome to Olliwood, jota jo aiemmin tänä vuonna on ollut mahdollista pelailla PlayStation 4:llä ja Vitalla.

Viime vuonna julkaistuun edellisosaansa nähden OlliOlli2 on pyrkinyt monipuolistamaan niin kenttä- kuin tempputarjontaansa. Samalla mukaan on tuupattu myös lokaalisti pelattava neljän hengen moninpelitila, jossa jaetun ruudun voimin pelaajat pääsevät skeittailemaan kilpaa pisteherruudesta.

OlliOlli2 on jo toinen peli, jonka sen kehittänyt brittistudio Roll7 on saanut kuluvan vuoden aikana ulos. Aiemmin toukokuussa se toi pc:lle myös 2D-toimintapeli Not A Heron.

Lähde: Devolver Digital

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän vizix kuva
vizix

Tätä tuli pelailtuu kun oli ps-plussassa. Tosi hyvää ajanvietettä. Tosin kentät alkaa mennä ihan saatanan vaikeiksi loppua kohden ja monen monta ragekohtausta tuli kun vahingossa failas. Tarpeeks kun yritti niin onnistu. Ne oli parhaita hetkiä ikinä kun onnistu tosi vaikeessa radassa täydellisesti. Parhaita pelejä mitä pleikkaplussalla oon kokeillu, 5/5, suosittelen testaamaan jos on tarpeeksi pitkä pinna.

Nostoja