2d-tappelupeli Castle Crashers iskee Live Arcadeen / Uutiset / pelaaja.fi

2d-tappelupeli Castle Crashers iskee Live Arcadeen

20.07.2006 // Kirjoittanut: LassiK
4

Alien Hominid -piirrospelin tehnyt Behemoth kehittää Xbox Live Arcadeen uutta neljän pelaajan toimintapeliä Castle Crashersiä. Kaksiulotteinen peli on tekijöiden mukaan kunnianosoitus Double Dragonille ja Guardian Heroesille. 2d-grafiikan luvataan pyörivän HD-tarkkuudella.

Katso traileri virallisella kotisivulla (lataaminen kestää muutaman minuutin - flash-tiedostolla on kokoa noin 70 megaa).

Julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, mutta peli ilmestynee ensi vuonna. Castle Crashersiä esitellään ensimmäistä kertaa parhaillaan käynnissä olevilla Comic-Con-messuilla. Alien Hominid julkaistaan Xbox Live Arcadessa vielä ennen joulua.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos peli on yhtään niin addigtiivinen kuin Alien Hominidi, niin must hankinta...
Guardian Heroes oli aikoinaan loistava peli. Siinä oli monihaarainen eteneminen. Eli lopputuloksena oli ainakin 4 eri vaihtoehtoa..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hupaselta peliltä vaikuttaa

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Neljän pelaajan Co-op Livessä! Tämä pitää varmaankin sitten hankkia. Hinnaksi on tosin huhuiltu 1200 pointsia :(

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

Ei se about 14 euroa kuitenkaan ole kovin paha hinta uudesta pelistä, jos se on hyvä. Mikäli Alien Hominid tulee kotikonsoliversioiden veroisena Arcadeen, mikä ettei siitä 1200 pojoa maksaisikin. On se kuitenkin vähemmän kuin wanhan sukupolven versioista on joutunut ja joutuu edelleen maksamaan.

Castle Crashersihän piti niinikään tulla kotikonsoleille (ensiesittely oli Cubella vuosi sitten), mutta julkaisijat eivät oikein innostuneet ideasta.

Nostoja