2D-toimintapelien klassikko Cave Story eurooppalaisten taskuihin / Uutiset / pelaaja.fi

2D-toimintapelien klassikko Cave Story eurooppalaisten taskuihin

20.04.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Oltuaan tarjolla Pohjois-Amerikan eShopissa jo noin puolitoista vuotta on Cave Story saapumassa viimein myös Euroopassa 3DS.lle digitaalisena. Julkaisija Nicaliksen toimesta peli tuodaan meille ladattavaksi toukokuun 1. päivä.

Pc:n freeware-puolelta maailmaan alkujaan noussut Cave Story on eurooppalaisilla 3DS-konsoleilla ollut aikaisemmin koettavissa vain fyysisen Cave Story 3D -uusioversion muodossa. 3DS:n eShopiin saapuva versio mukailee enemmän pelistä pc:lle vuonna 2011 tehtailtua Cave Story+ -versiota, joka perinteisemmän 2D-grafiikan ohella on varustettu myös muutamilla sisältölisillä, kuten uudella Wind Fortress -alueella.

Ohessa traileri pc:n Cave Story+:sta päivitetyillä grafiikoilla pelattuna.

Lähde: Nicalis (Twitter), Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Tämä tuli itselle ihan yllätyksenä ettei euroalueella ollutkaan vielä julkaistu. Kiinnostaisi kyllä tietää minkä takia kesti noinkin kauan että sai vain digijakelussa olevan pelin eri maailmanalueelle? Sen verran tiedän että 3D uusioversiohan on aivan susi.

PC:n uusioversiohan varmaan on se kaikki kattavin paketti, mutta kannettavassa muodossa selvästi 3DS versio http://cavestory.wikia.com/wiki/Version_Differences

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Jos jonkin pelin olisivat voineet tuoda Eurooppalaiseen eShoppiin, niin se olisi ollut tuo Cave Story 3D! Tiedättekö kuinka vaikea sitä on saada fyysisenä, maksaisin vikka 40€ jos sen saisi edes digitaalisena, mutta kun ei niin sitten näköjään se on ei, sen sijaan tässä on versio joka on julkaistu jo kaikialle ja mutsis nokialle.

Käyttäjän J4rtz44 kuva
J4rtz44

Aijaa, itse ostin Cave Story 3D:n viime vuonna Game Stopista (Lahti) käytettynä hintaan 14,95€. Eurooppalainen versio siis. Alkuperäistä en ole koskaan pelannut, mutta toi uusioversio on kyllä hyvä ja koukuttava.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus

Aijaa, itse ostin Cave Story 3D:n viime vuonna Game Stopista (Lahti) käytettynä hintaan 14,95€.

Gamestop? Käytetty? Nuo ovat kirosanoja, yritäppä etsiä uutta kopiota pelistä, pikkasen vaikeampi projekti.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Brutal1ty

LainausAijaa, itse ostin Cave Story 3D:n viime vuonna Game Stopista (Lahti) käytettynä hintaan 14,95€.
Gamestop? Käytetty? Nuo ovat kirosanoja, yritäppä etsiä uutta kopiota pelistä, pikkasen vaikeampi projekti.

Tietyn rajan jälkeen tehtäväsi on käytännössä mahdoton, joten aikalailla vain hakkaat enää päätäsi seinään. 3D:stä ei varmaan kauhean montaa kopioerää ole muutenkaan edes tehty.