2D-toimintaroolipeli Indivisible pyytää pelaajilta tukea, ilmainen prototyyppi nyt jaossa / Uutiset / pelaaja.fi

2D-toimintaroolipeli Indivisible pyytää pelaajilta tukea, ilmainen prototyyppi nyt jaossa

11.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Skullgirls-taistelupelin kehittänyt yhdysvaltalaisstudio Lab Zero Games on ryhtynyt keräämään varoja uutta Indivisible-projektiaan varten. Joukkorahoituspalvelu Indiegogon kautta studion tarkoituksena olisi saada kasaan vähintään 1,5 miljoonaa dollaria, mikä takaisi sille myös vielä kahden miljoonan dollarin lisärahoituksen julkaisija 505 Gamesilta.

Heinäkuussa alkujaan julkistettu Indivisible ei edustaa enää taistelupelien genreä, kuten studiolta voisi ehkä tässä vaiheessa odottaa, vaan sen sijaan kyseessä on sivulta kuvattu toimintaroolipeli. Erityisesti peli voi varsinkin vedota PlayStation-sarja Valkyrie Profilen faneihin, sillä luvassa on sekä tasoloikkapainotteisia luolastoja että myös simppelien napinpainallusten kautta tapahtuvia joukkotaisteluja.

Musiikkia peliin on säveltämässä Secret of Manasta tuttu Hiroki Kikuta.

Ensimmäisen vilauksen Indivisiblen tyylistä voi ottaa pelin Indiegogo-esittelyvideolta. Mikäli kiinnostus heräsi, voi pelistä latailla parhaillaan myös siitä teetyn prototyypin täysin ilmaiseksi.

Prototyypin latauksen voi aloittaa klikkaamalla tästä.

Rahoituksen onnistuessa Indivisible on tarkoitus kehittää niin Windows-, Mac- ja Linux koneille kuin myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Lähde: Indivisible (Indiegogo)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Peli näyttää oikein hyvältä, mutta tuo 1,5 miljoonan tavoite on valitettavasti vielä melko kaukana. Toivotaan kuitenkin parasta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Graafinen tyyli on hieno ja 2D-tasohyppely kiinnostaa aina hyvin tehtynä. Taistelu jäi pahasti auki, että miten toimii. En ole tuota Valkyria Profilea koskaan pelannut tai edes kuullut pelistä aiemmin.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Valkyrie Profilen mainitsemisen kohdalla mielenkiinto pomppasi aika urakalla ylöspäin! Ja kyllähän tuosta videosta VP1 väkisin mieleen tulee, mielenkiinnolla jään seuraamaan tämän pelin kohtaloa :)

Nostoja