2K pyytää pelaajia vetoamaan viranomaisiin loottilaatikoiden puolesta / Uutiset / pelaaja.fi

2K pyytää pelaajia vetoamaan viranomaisiin loottilaatikoiden puolesta

4.09.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

2K Games on julkaissut poikkeuksellisen lausunnon belgialaispelaajille.

Yhtiö päätyi poistamaan belgialaisilta ja hollantilaisilta pelaajilta mahdollisuuden ostaa NBA 2K19:n loottilaatikoita oikealla rahalla maiden viranomaisten rinnastettua loottilaatikot uhkapelaamiseen. Pelaajat voivat edelleen hankkia loottilaatikoita pelaamalla ansaittavalla virtuaalivaluutalla, eli pelaajat pääsevät käsiksi samaan sisältöön muutoksesta huolimatta.

2K Games kertoo julkaisemassaan lausunnossa olevansa eri mieltä belgialaisviranomaisten kanssa ja pyytääkin pelaajia olemaan yhteydessä paikallisiin viranomaisiin, mikäli he ovat samaa mieltä asiasta.

-Jatkamme keskusteluja Belgian uhkapelikomission kanssa selittääksemme, kuinka NBA 2K ja MyTeam-pakettien ostaminen ovat paikallisten lakien mukaisia, lausunnossa todetaan.

-Jos olette samaa mieltä, suosittelemme, että otatte yhteyttä paikallisiin viranomaisiinne viestiäksenne mielipiteenne.

Lähde: 2K Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Aika ahnetta menoa.

Käyttäjän TAILGUNNER kuva
TAILGUNNER

Voisi koko Eu ottaa saman linjan, Lootboxit kieltoon.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kyynel, kun ei pysty antamaan firmalle pelin oston jälkeen jatkuvalla syötöllä rahaa. Toki tämäkin pitäisi olla omasta valinnasta kiinni, mutta todistetusti suurin osa ihmisistä ei hallitse itseään ja/tai rahan käyttöään.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Ja surullisinta on se, että moni vässykkä varmaan paineissaan ottaa yhteyttä. Nämä pelit rakennetaan jo suunnittelupöydältä loottilaatikoita silmällä pitäen niin, että eteneminen pelissä on ilman reaalimassia juuri sopivan tuskallista, joten moni varmaan kokee nyt itsensä petetyksi, kun joutuu oikeasti pelaamaan sitä kusista peliä ja häviämään miljoona kertaa naapurimaiden massipäälliköille, eikä voi vaan ostaa tietään takaisin huipulle aina kun turhautuminen käy sietämättömäksi.

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob
Lainaus TAILGUNNER

Voisi koko Eu ottaa saman linjan, Lootboxit kieltoon.

Kielletään koko pelaaminen.