30-metriset robotit valloittavat pian PS4:n – golfaamalla

No Goblin studion viimeisin erioinen peliprojekti 100ft Robot Golf on valmis ja pelattavissa lokakuussa.

25.8.2016 21:00

Höveleihin peli-ideoihin häpeilemättömästi luottava yhdysvaltalaisstudio No Goblin saa ulos seuraavan pelinsä 10. lokakuuta. Viimeisimpinä studio on työstänyt PlayStation 4.lle 100ft Robot Golfia, jota halutessaan pääsee pelailemaan vielä PlayStation VR -kakkuloitakin käyttämällä.

Kuten arvata saattaa, ei 100ft Robot Golf ole golfpeli ihan siitä perinteisemmästä päästä. Pelissä kyllä päästään golfailemaan par-tulosten perässä, mutta kaikki tämä tapahtuu jättimäisillä roboteilla ja keskellä mitä erikoisempia paikkoja. Iso osa peliä onkin ympäristöjen tuhoaminen golfailun yhteydessä ja saapa oman robottinsa aseilla kiusata tietysti myös kilpailijoitaankin.

Ennen 100ft Robot Golfia No Goblin toi maailmaan ajopulmapeli Roundaboutin. Game Boy Advance -klassikko Kuru Kuru Kuririn inspiroimassa pelissä ohjattiin jatkuvasti pyörivää limusiinia, jolla tarkoituksena oli saada kuskattua erikoisia asiakkaita paikasta toiseen. Kirjoitushetkellä peli on saataville niin pc:lle, Xbox Onelle kuin PlayStation 4:llekin.

Lähde: No Goblin (kotisivu)

Lisää luettavaa