Square Enix paljasti eilisessä Mana-pelisarjan 30-vuotisjuhlalähetyksessä seuraavan Mana-pelin olevan jo kehityksessä.

Uudesta Mana-sarjan pelistä konsolille kertoi tuottaja Masaru Oyamada. Niin paljon kuin studio halusikin jakaa trailerin ilmoituksen kyljessä, mitään ei ole vielä valmiina esiteltäväksi.

– Halusimme ilmoittaa siitä siistin videon kera, mutta olemme vasta 30-vuotisjuhlavuoden alussa. Me siis itse asiassa kehitämme uutta peliä, mutta odottakaa vielä hetki virallista ilmoitusta. Vaikkakin herra Ishii [Mana-sarjan luoja ja Grezzon toimitusjohtaja Koichi Ishii} katsasti sen vähän aikaa sitten, kehityksellä on vielä pitkä matka kuljettavana, Oyamada sanoi.

Juhlalähetyksessä kerrottiin lisäksi, että Warner Bros. Japani tuottaa Legend of Manan animesovituksen nimeltä Legend of Mana: The Teardrop Crystal. Tuottajina toimivat Graphinica ja Yokohama Animation Lab. Tulossa on myös maailmanlajuisesti uusi mobiilipeli Echoes of Mana, jonka traileri on nähtävissä ohesta.

Viimeisin Mana-julkaisu, vuoden 1999 Legend of Manan paranneltu versio, ilmestyi PlayStation 4:lle, Switchille ja Steamiin viime viikolla.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa