360:n hinta pitää / Uutiset / pelaaja.fi

360:n hinta pitää

26.06.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
16


Microsoftin pr-johtaja John Porcaro on ilmoittanut, ettei Xbox 360 -konsolin hintaa lasketa ainakaan tämän vuoden aikana.

Porcaro otti siis kantaa verkossa velloneisiin huhuihin, joista toinen puoli kertoo hinnanalennuksesta ja toinen tietää päinvastaista.

– Kuten tiedätte, esillä on ollut huhuja, joiden mukaan Xbox 360:n hintaa alennetaan myöhemmin tänä vuonna. Viralliset tahot – ne ihmiset, jotka tietävät asioista – ovat kuitenkin ilmoittaneet, ettei täksi syksyksi ole luvassa hinnanalennusta, Porcaro kirjoitti Gamerscore Blog -sivustolla.

Hän kirjoittaa, että mikäli konsoli on jäänyt ostamatta siinä toivossa, että sen saa pian halvemmalla, odotus on ollut turha. Porcaro kertaa samaan hengenvetoon Xbox 360:n tulevan tarjonnan, johon lukeutuu muun muassa sellaisia todennäköisiä superhittejä kuten Gears of War, Forza 2 ja Madden 07 – ja Halo 3.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jaa... Että sillälailla...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No mitä sitä hintaa laskemaan, jos muutenkin myy..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Köyhät kyykkyyn!!

Käyttäjän Matias Kainulainen kuva
Matias Kainulainen

Tietenkin tuo hinnanalennus kiistetään mahdollisimman pitkään jotta ostoa harkitsevat ostaisivat laitteen kalliimmalla hinnalla eivätkä jäisi odottelemaan alennusta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hinta laskee vasta sitten kun PS3:nen julkaistaan.

Käyttäjän Yarichin kuva
Yarichin

"Hinta laskee vasta sitten kun PS3:nen julkaistaan."

Tämä uutinenhan sanoo täysin päinvastaista. Tämän vuoden aikana ei lasketa -> PS3:n julkaisun aikoihin ei lasketa. Vaikeeta ymmärtää?

Tiong, tämä saattaa vain viivästyttää useiden Xbox 360:n hankintaa. Jos Sony sanoisi, että "joo, ei me lasketa PS3:n hintaa vielä vuoteen", ei kovin moni ajattelisi, että taidanpa ostaa sen heti enkä odota yli vuotta halpenemista.

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

Noh olisi se nyt ollut kohtuullista alentaa, mutta odotetaan sitten vielä lisää..

Käyttäjän migge kuva
migge

Itsekkin olen hieman kyttäillyt alennusta, tosin eipä koneella ole edes minua miellyttäviä pelejä.

MS:n ei tosiaankaan edes tarvitse alentaa hintaa vielä. PS3:n tähtitieteellinen hinta saa 360:n näyttämään todella halvalta.

Käyttäjän Doinkki kuva
Doinkki

No voihan perse. Halvemmasta premiumista olisi saanut todella kivan törsäyskohteen.

Käyttäjän hynde kuva
hynde

Luin joltain amerikkalaiselta pelisivulta että boxin hintaa alennnettaisiin vain jos sen myynti alkaisi laskea. Muuten se kuitenkin pysyisi samana koko syyskauden, mutta onhan se jo aika halpa. Premium paketin saa jo n.380e.

Nostoja