3D-tasoloikka A Hat in Time sai julkaisupäivän, vahva modituki odotettavissa pc:llä / Uutiset / pelaaja.fi

3D-tasoloikka A Hat in Time sai julkaisupäivän, vahva modituki odotettavissa pc:llä

25.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Neljä vuotta sitten lähes 300 000 dollarin Kickstarter-rahoituksen kerännyt A Hat in Time alkaa olla paketissa. Gamescom-messujen yhteydessä sitä kehittävä Gears for Breakfast -tiimi on tiedottanut, että peli saadaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Windows- sekä Mac-koneille 5. päivä lokakuuta.

Valmistuessaan A Hat in Time on tarjoamassa 3D-tasoloikkaa, joka on ottanut inspiraatiota varsinkin Banjo-Kazooien ja Super Mario 64:n kaltaisilta peleiltä. Pc:llä peli varustetaan myös modituella, jonka luvataan olevan kattava. Halutessaan modaajat voivat siis tehdä peliin pieniä asioita, kuten uusia kykyjä, tai luoda vaikkapa kokonaan uudenlaisia pelejä.

Jopa virallisia modeja on matkalla peliin. Jo etukäteen Gears for Breakfest on vahvistanut, että modien muodossa A Hat Time on saamassa ainakin pientä Freedom Planet 2- ja Psychonauts 2 -aiheista sisältöä juurikin modauksilla. Lisää pitäisi olla myöhempänä ajankohtana luvassa myös esimerkiksi Shovel Knight- ja Hyper Light Drifter -teemalla varustettuna.

Ohessa traileri A Hat in Timen konsoliversioista noin kuukauden takaa.

Lähde: A Hat in Time (Kickstarter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

Mahatavaa että tulee konsoleillekin, täytyykin poimia julkaisussa.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Neljä vuotta? Odottavan aika tosiaan on pitkä, tuntui kyllä tuplasti pidemmältä. Sanoisin että ostaisin julkaisussa, mutta Yooka-Layleen ja Mighty No. 9:n jälkeen taidan odotella vuoden loppuun, Valvella on taatusti alennusmyynnit silloin.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Kivan näköistä meininkiä. Ehkä vähän turhankin ysäria, siinä mielessä toivottavasti kontrollit ja kamera ovat kuitenkin nykypäivän standardien mukaisia. Veikeä päähahmo, ilmeikäs ja pirteä. Traileristä jäi positiivinen mieli.

Nostoja