40-vuotias neitsyt etsii tosirakkautta - Auta miestä hädässä! / Uutiset / pelaaja.fi

40-vuotias neitsyt etsii tosirakkautta - Auta miestä hädässä!

28.06.2013 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
3

Perjantain kunniaksi päräytetään ilmoille hieman ronskimpaa settiä. Pikkutuhma kasaripeli Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards on nimittäin julkaistu uudelleen.

Reloaded -lisänimeä kantava, Windows- ja OS X -käyttöjärjestelmille digitaalisesti juuri saataville tuotu uusioversio sisältää parannellut grafiikat säilyttäen jo vuonna 1987 julkaistun alkuperäisteoksen rakenteen lähes muuttumattomana. Siinä nelikymppinen ja erittäin toistaitoinen naistenmies Larry Laffer etsii rakkautta - tai edes jonkinmoista sutinaa - huumoria säästelemättä.

Perinteikäs point-and-click -seikkailu on tämän päivän standardeilla mitattuna kuitenkin melko pehmeää tavaraa. Kirosanoja tai kokovartaloalastomuutta kun pelistä ei viihteellisemmästä yleistunnelmastaan huolimatta löydy. Pelin ikäraja onkin K-16.

Pelin on kehittänyt Replay Games, joka onnistui rahoittamaan uudelleenelvytyksen suositun Kickstarter-yleisörahoituspalvelun kautta alkuvuonna 2012. Kehitystyössä on ollut mukana myös sarjan alkuperäinen luoja, Al Lowe. Peli on määrä julkaista myös iOS- ja Android -mobiilialustoille.

Uusittu Larry-peli löytyy esimerkiksi Steamista vajaan 20 euron hintaan.

Uusittuun ilmeeseen kannattaa tutustua virallisen esittelyvideon avulla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

No hyvä on. Kerro nimesi niin autan.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Ihan huippu peli oli aikanaan, jokseenkin aika vaikea. Pakkohan tämä oli ladata.

On muuten yhtä v-mäisiä nuo alun kysymykset kuin silloin penskana :D

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Helkutti tuota Larryn kävelytyyliä. :D

Muistan aina sen kesän kun hakkasin tätä peliä ihan simona. Alun kysymykset kyllä ärsyttivät puutteellisen englannin taitojeni vuoksi.

Nostoja