4X-strategiapeli Endless Space 2 laajenee uusiin isompiin mittoihin

Uusi Vaulters-sivilisaatio liittyy osaksi Endless Space 2:ta ensi viikolla saapuvalla pelin ensimmäisellä isommalla lisärillä.

20.1.2018 13:13

Ensimmäinen kunnollisempi lisäosa Vaulters on vahvistunut Endless Space 2:een. Ranskalaiskehitteinen avaruusstrategiapeli on sen myötä laajentumassa uudella samaa nimeä kantavalla sivilisaatiolla, jolla piisaa historiaa myös fantasiavetoisempien Endless Legend– ja Endless Dungeon -pelien kanssa.

Vaulters-sivilisaatio varustetaan tietysti omilla sankareilla, teknologioilla, rakennelmilla ja kyvyillä, joista jälkimmäisiä edustaa esimerkiksi teleporttausmahdollisuus. Sivilisaatioon keskittyvä tuore tarinaosuus esitellään samalla, kuten myös uudenlaiset keinot neuvotella piraattien kanssa. Taistelutkin monipuolistuvat alusten valloitusten kaltaisilla mekaniikoilla.

Saataville Vaulters on ilmestymässä 25. tammikuuta. Hinnaksi sille on asettumassa 11 euroa. Ohessa Vaultersin julkistustraileri.

Näin lisärin julkaisun alla Endless Space 2 on saanut myös hieman pienempää yhteisösisältö. Tätä edustavat uudenlainen galaksityyppi, tuore maahanmuuttokriisistä kertova tapahtuma sekä lisäsankari. Uusi sisältö on osa niin sanottua Community Challenge Add-On -sarjaa, jonka saamiseksi pelaajan on rekisteröitävä itsensä osaksi Amplitude Studiosin Games2gether-palvelua. Ohjeet siihen voi katsastaa tästä.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa