50 000 pelaajaa on saanut pelikiellon Call of Duty: Warzoneen / Uutiset / pelaaja.fi

50 000 pelaajaa on saanut pelikiellon Call of Duty: Warzoneen

1.04.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Kehittäjä Infinity Ward kertoo jakaneensa reilusti pelikieltoja Call of Duty: Warzone -huijareille.

Uudessa blogipäivityksessä Infinity Ward kertoo antaneensa huijareille jo yli 50 000 pelikieltoa, vaikka Call of Duty: Warzonen julkaisusta on ehtinyt kulua vasta kolme viikkoa. Studio kertoo panostavansa vahvasti huijaamisen estämiseen, vaikka se ei paljastakaan kaikkia yksityiskohtia välttääkseen kilpajuoksua huijareiden kanssa.

Vaikka Call of Duty: Warzonea valvotaan jo nyt ympäri vuorokauden, kertoo Infinity Ward myös kehittävänsä parempia työkaluja huijausten estämiseen. Nykyisen valvonnan ohella Call of Duty: Warzonen kerrotaan esimerkiksi saavan uuden työkalun, joka helpottaa huijareiden ilmoittamista pelin sisällä. Studio kertoo lisäksi päivittävänsä jaettujen pelikieltojen määrää aika ajoin.

Lähde: Infinity Ward

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Kyseessä on todellinen ongelma, varsinkin kun peli on ilmainen. Mikä näitä heppuja estää vaan kirjautumasta uudella maililla battle.nettiin ja ohittamaan bannin? Tunnuksia voi tehdä vaikka satoja, kunhan sähköpostiosoitteita piisaa. Vaikka jakaisivat IP-banneja, niin ei varmaan hirveästi auta, kun VPN:ää tyrkytetään nykyään joka tuutista.

Käyttäjän akitus kuva
akitus

Kyseessä on PC:n ongelma, konsoleilla huijaaminen kyseisessä pelissä on käytännössä lähes mahdotonta.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Pelaajia sentäs on 30 miljoonaa niin ei tuo kovin paljon ole ilmaiselle pelille

Nostoja