50 peliä kuin 80- ja 90-luvun taitteesta – Spelunkyn isä kumppaneineen paljasti UFO 50:n / Uutiset / pelaaja.fi

50 peliä kuin 80- ja 90-luvun taitteesta – Spelunkyn isä kumppaneineen paljasti UFO 50:n

7.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Hittitasoloikkapeli Spelunkyn luonut Derek Yu on paljastanut uusimman projektinsa yhdessä neljän muun indiekehittäjän kanssa. Projekti ei ole tällä kertaa myöskään vain yksi ainoa peli, vaan 50 pelattavasta nimikkeestä koostuva kokoelmapaketti UFO 50.

Pakettina UFO 50 on muotoiltu muistuttamaan tyylillisesti 80- ja 90-luvun taitteen pelitarjontaa. Tarjolla siinä saadaan niin tasoloikan, räiskinnän kuin pulmailunkin kaltaista pelattavaa, ja kukin tuotoksista on suunniteltu pituudeltaan noudattamaan takavuosien NES-pelien mallia. Kaikkia pelejä on mahdollista pelata yksin, minkä lisäksi noin kolmannes niistä tukee myös moninpeluuta yhteistyön tai kilpailullisen hengen nimissä.

Yun lisäksi UFO 50:tä on ollut kehittämässä Paul Hubans, Ojiro Fumoto, Jon Perry ja Eirik Suhrke. Spelunkyn lisäksi tiimistä löytyy siis kokemusta myös esimerkiksi Downwellin ja Time Baronsin kaltaisista peleistä. Kukin UFO 50:n pelistä on tehty aina yhden ohjaajan ohjeistuksella, mutta kukin tiimin jäsenistä on päässyt silti tavalla jos toisella muuten vaikuttamaan niiden luomiseen.

Ulos UFO 50 saapuu ensi vuoden puolella pc:lle sekä mahdollisesti muillekin alustoille. Hintaa kehittäjät eivät ole sille vielä päättäneet.

Lähde: Mossmouth

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei ainakaan trailerin perusteella mitään erikoista tarjolla. Liekö sitten mennyt turhan paljon määrän tarjoamiseksi laadun sijasta. Ideana ihan hauska kyllä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tuli mieleen Action 52, tää yhtä laatua?

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Ittee kyl vähän houkuttaa kun ei vaan jaksa nykypelien pituuksia. Aina melkein kyllästyy vaan ennen loppua.

Nostoja