Take-Two Interactive on peruuttanut Mafia 3- ja Mafia: Definitive Edition –kehittäjä Hangar 13:n seuraavan peliprojektin.

2K-julkaisijan emoyhtiö kertoi tuloskatsauksensa yhteydessä kirjanneensa alas 53 miljoonan erän peruutetun pelin kehityskuluja, mutta ei kertonut julkisesti projektin tai studion nimeä. Kotaku-julkaisu on kuitenkin saanut käsiinsä Hangar 13:n perustaja Haden Blackmanin studion työntekijöille lähettämän viestin, jossa hän kertoo Take-Twon peruuttaneen Volt-työnimellä tunnetun projektin kehitystyön. Hangar 13:n mittavaa projektia ei oltu esitelty julkisesti, mutta studio oli kehittänyt Voltia jo neljän vuoden ajan.  

Kotakun lähteiden mukaan Voltin oli määrä olla Bungien kehittämän Destiny-räiskinnän kaltainen, joskin hahmon takaa kuvattu, yhteistyötoimintapeli. Kolmen pelaajan yhteistyöpeliksi kaavaillun Voltin kerrottiin esimerkiksi sisältävän myös toisiinsa liittyviä vihollisia Voltron-animaatiosarjan tapaan, mistä pelin työnimi olikin peräisin.

Blackmanin viestin mukaan Take-Two oli todennut pelin kehityksen kannattamattomaksi pelialan haasteisiin vedoten. Projektin perumisella kerrotaan olevan henkilöstövaikutuksia noin 200 henkilöä työllistävässä Hangar 13:ssa. Blackmanin viestin mukaan kehittäjille kuitenkin pyritään löytämään uusia töitä joko muista 2K:n studioista tai Hangar 13:n tulevista kehitysprojekteista.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa