60 gigatavun PS3 poistuu Euroopasta / Uutiset / pelaaja.fi

60 gigatavun PS3 poistuu Euroopasta

8.10.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
78

Viikkoja kestäneen kiistämisen jälkeen Sony viimein myönsi, että PS3:n hintaa lasketaan reilusti. Euroopan hinta laskettiin virallisesti 399 euroon, mutta Suomessa laitteesta saa maksaa 479 euroa.

Nyt on selvinnyt, että karsittu malli jää ainoaksi Euroopan PS3-versioksi. Täydet ominaisuudet sisältävä 60 gigatavun malli myydään loppuun, minkä jälkeen laitetta ei enää kaupoista saa. Suomessa kyseisen mallin loppuunmyyntihinta on muuta Eurooppaa korkeampi: 60 gigatavun hinta lasketaan meillä 599 euroon muun Euroopan ostaessa konsolia 499 euron hintaan.

Karsitusta mallista on riisuttu muistikorttien lukijat ja yhteensopivuus PlayStation 2 -pelien kanssa, minkä lisäksi kovalevy on pienempi ja usb-portteja on vähemmän.

Lähde: PlayStation

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei näin Sony :(

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Suorastaan hieman erikoista. Mutta hyvä että hinta on nyt hieman kohtuullisemmalla tasolla.

Käyttäjän Janne82 kuva
Janne82

Onhan toi karvalakki versio tosi kova sana boksia vastaan,itellä on 60 gigan malli,mutta en oo kertaakaan pelannut edes mitään PS2 peli sillä joten ite en ainakaan tarvi sitä toimintoa,mutta meitä on moneen junaan ja loput on jäänyt asemalle.

Käyttäjän TheKid kuva
TheKid

Eikös Sony kiistänyt 40gb mallin tulemisen ja nyt se on kaupoissa.. Veikkaan että jonkun ajan kuluttua tulee joku "ökymalli" 160gb kovalevyllä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä sonyn pitäisi jättää noita vaihtoehtoja ja ajatella että kuluttajalla olisi tuo valinnan vapaus. Hölmö veto ainakin näin joulun alla, sillä varmaa on, että kyllä ps3 on monellakin toiveena pukin konttiin ja voi tulla pettymyskin jollain kun sieltä löytyy tämä riisuttu malli. Mutta halvempi hinta tietysti houkuttelee sekin.

Käyttäjän jones kuva
jones

hmm.. onnekseni sain tuon 60gb mallin.. silmään kyllä pistää jälleen se että muualla euroopassa hinta on 100€ halvempi.. tästä herääkin kysymys että mitä helvettiä!?
Tidetäänhän toki että verotus on kovaa mutta kyllä tässä huumori on aika vähissä..

Suomi: hieno maa elää jossa kaikki kukat saa kukkia.. mutta taustalla kiehuu ja kohta pamahtaa..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No helvatti, jos haluan maksaa enemmän PS2-yhteensopivasta PS3:sta...nyt Sony vie sitten senkin mahdollisuuden pois. GG Sony...

Käyttäjän AK87 kuva
AK87

Niinpä niin. Mitähän järkeä tässä nyt sitten on. Vähintään jo tuo PS2 pelien yhteensopivuuden pudottaminen laittaa ihmetyttämään. Itse ainakin pidin sitä tärkeänä. Ja elin kyllä siinä kuvitelmassa, että tärkeä se on Sonyllekin.
Ei taas oikein vaikuta siltä, että Eurooppa pahemmin Sonya kiinnostaisi.

PS: Minkä helekkarin takia, täällä pitää kaiken olla niin ***keleen kallista...siis 100 € kalliimpi!?

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Hinta on viimein kohdallaan mutta jotenkin jää sellainen maku suuhun, että asioita ei taas olla mietitty ihan loppuun asti.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyi hyi suomen maahantuojat, 399€ muualla mutta suomessa 479?

Suomi on riisto maa mitä tulee viihde elektroniikkaan.

Nostoja