60 hertsin voima yltää Eurooppaankin – Nintendo vahvisti epäilyksiä herättäneen yksityiskohdan Switchin Nintendo 64 -peleistä / Uutiset / pelaaja.fi

60 hertsin voima yltää Eurooppaankin – Nintendo vahvisti epäilyksiä herättäneen yksityiskohdan Switchin Nintendo 64 -peleistä

11.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
nintendo, Nintendo Switch, Nintendo 64, 60 hz, NTSC, PAL

Myöhemmin lokakuussa Switchille suuntaavat Nintendo 64 -pelit ovat kaikki pelattavissa Euroopassa 60 hertsin versioina, pelitalo on vahvistanut.

Asia ei ollut vielä täysin selvä syyskuussa, kun Nintendo julkisti niin Nintendo 64- kuin Mega Drive -pelien saapuvan Nintendo Switch Online -verkkopalveluun osana uutta Expansion Pack -jäsenyystasoa. Vielä julkistuksen aikaan N64-pelikuvaa tutkailleissa pelaajissa pelkoa herättikin alkuun se, että eurooppalaiset joutuisivat tyytymään täällä aikoinaan nähtyihin 50 hertsin PAL-versioihin.

Nintendon vahvistus antaa itse asiassa ymmärtää, että 60 hertsin englanninkielinen versio on palvelussa tarjottava ensisijainen versio peleille. Muutamissa tapauksissa tarjolla on kyllä myös vapaaehtoinen 50 hertsin versio, joita pääsee pelaamaan myös muilla eurooppalaisilla kielivaihtoehdoilla.

Nintendo 64- ja Mega Drive -pelit lisäävä Expansion Pack -jäsenyys on määrä lanseerata Switchillä vielä lokakuun aikana. Nintendo ei ole toistaiseksi vahvistanut kuitenkaan kyseisen jäsenyystason lisähintaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.