64-bittinen aika saapui seitsemänvuotiaassa strategiapeliin – Company of Heroes 2 jatkaa yhä kehittymistään / Uutiset / pelaaja.fi

64-bittinen aika saapui seitsemänvuotiaassa strategiapeliin – Company of Heroes 2 jatkaa yhä kehittymistään

20.01.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Company of Heroes, Company of Heroes 2, Relic Entertainment, strategia,

Relic Entertainmentin strategiapeli Company of Heroes 2 jatkaa yhä ehostumista päivitysten merkeissä. Näistä uusin sai julkaisun tällä viikolla ja toi mukanaan parikin tervetullutta lisäystä reaaliaikanaksutteluun.

Ensikädessä päivitys tuo Company of Heroes 2:n 64-bittisten pelien maailmaan, minkä pitäisi tarkoittaa aina vain vakaampaa ja yleisesti vain paremmin toimivampaa kokemusta kaikille uusinta versiota käyttäville. Mukavana lisänä päivitys mahdollistaa viimein myös Steam- ja Microsoft Store -pelaajien välisen keskinäiset verkkoyhteenotot. Kymmenen uutta yhteisökarttaa on saanut samalla myös virallisen julkaisun pelissä.

Mikäli Company of Heroes 2:ta on pelannut tähän asti vain 32-bittiseen versioon kykenevällä koneella, tarjoaa Relic yhä mahdollisuutta pelata peliä tällä hetkellä beta-kuosissa saatavilla olevaa legacy-versiota käyttämällä. Beta-versioon pääsee käsiksi Steam-kirjaston kautta avautuvasta pelin ominaisuuvalikosta ja sieltä löytyvältä Betas-välilehdeltä.

Lähde: Company of Heroes (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja