80-luvun nätein peli suuntaa myös Xbox Live Arcadeen?

Laserdisc-teknologiallaan aikoinaan hurmannut ja vaikeudellaan kauhistuttanut Dragon's Lair näyttäisi hyvinkin suuntaavan myös Xbox 360.lle.

19.3.2012 16:14

Huimasta ulkoasustaan ja tuskallisesta vaikeudestaan tunnettu klassinen Dragon’s Lair näyttäisi saapuvan myös Xbox Live Arcadeen. Ainakin Euroopassa pelien ikärajoista laajalti päättävä PEGI-järjestö on nettisivujensa mukaan päässyt tarkastamaan kyseisen klassikon Xbox 360 -version.

Muiden tuoreimpien versioiden tapaan pelin katsottiin soveltuvan seitsemänvuotiaille ja sitä vanhemmille. Pelin julkaisijaksi on merkitty Microsoft Ireland Research, jonka nimen alla ollaan julkaisemassa myös muita XBLA-tuotoksia, kuten Trials Evolution.

Jo alkujaan vuonna 1983 nähty Dragon’s Lair on tähän mennessä ehditty näkemään useilla alustoilla aina PlayStation 3:a ja iPhonea myöten. Alkuperäisen kolikkohallijulkaisunsa aikoihin se herätti hurjasti kummastusta laserdisc-teknologiallaan, joka yhdessä simppelin pelattavuuden ansiosta sai pelin näyttämään – ja myös tuntumaan – piirretyltä elokuvalta.

Lähde: PEGI

Lisää luettavaa