A Bird Story saapuu iskemään mielikuvituksen ja sanattomuuden voimalla / Uutiset / pelaaja.fi

A Bird Story saapuu iskemään mielikuvituksen ja sanattomuuden voimalla

17.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

To the Moonilla monet vuonna 2011 otteeseensa saanut Freebird Games on julkaisemassa seuraavan seikkailukokemuksensa viimein tänä vuonna. Marraskuun 5. päivän koittaessa ainakin niin Steamissa kuin GOG.comissa julkaisunsa saa A Bird Story niin Windowsille, OS X:lle kuin Linuxillekin.

Tunnin mittaiseksi seikkailuksi kuvailtua A Bird Storya on odoteltu myyntiin jo reilun vuoden verran. Peli kertoo tarinan nuoresta pojasta ja tämän löytämästä loukkaantuneesta linnusta, mutta ilman tarvetta käyttää sanoja. Koska kyseessä on myös uusi peli juurikin To the Moonin luojalta, lienee teoksen interaktiivisuuskin jälleen varsin kevyellä tolalla.

A Bird Storyn on määrä sijoittua samaan universumiin To the Moonin kanssa. Freebird Games itse asiassa jopa kuvaileekin, että peli toimii väliosana, joka johdattelee varsinainen To the Moonin jatko-osan pariin. Tästä huolimatta A Bird Story on suunniteltu sellaiseksi, että sen pitäisi olla antoisa kokemus myös sellaisenaan.

Lähde: Freebird Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Yuuki kuva
Yuuki

Tämä peli menee hankintaan, sillä olen kaikista firman aiemmista peleistä pitänyt Quintessence-peliä lukuunottamatta. On kiva tietää julkaisupäivä, peli vaikuttaa trailerin perusteella juuri niin unenomaiselta kuin pitääkin.