Äänestä haluamiasi uutuuspelejä PlayStation Plussaan – Sony esitteli Vote to Playn / Uutiset / pelaaja.fi

Äänestä haluamiasi uutuuspelejä PlayStation Plussaan – Sony esitteli Vote to Playn

1.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
15

Sony on paljastanut suunnitelmansa lisätä uuden Vote to Play -nimisen ominaisuuden osaksi PlayStation Plussaa. Tuoreella lisäyksellä Sonyn tarkoituksena on koettaa tarjota plussalaisille jatkossa aiempaa enemmän valtaa sen suhteen, millaisia pelejä he pääsevät kuukausittain lataamaan.

Käytännössä Vote to Play on aina ajoittain Plus-jäsenille esitettävä äänestys, johon osallistumalla käyttäjät saavat päättää, minkä pelin muutamasta mahdollisesta vaihtoehdosta he haluaisivat saada seuraavaksi osaksi PlayStation Plus -tarjontaa. Äänestettävistä peleistä aina vain vaihtoehdoista suosituin pääsee kuitenkin osaksi tarjontaa, kun taas hävinneet vaihtoehdot on tarkoitus tuoda äänestyksen jälkeen myyntiin plussalaisille alennettuun hintaan.

Ainakin toistaiseksi Sonyn aikeena on pitää äänestys keskitettynä vain aivan uusiin PlayStation 4 -peleihin. Näin ollen se ei ole aikeissa järjestää äänestyksiä välttämättä aivan kuukausittain 

Ohessa nettiin valunut kuva Vote to Playn toimivuudesta. Mielenkiintoisena yksityiskohtana kyseinen otos näyttäisi myös paljastavan, että Ubisoftin alkuvuodesta pc:lle saapunut robottitasoloikkapeli Grow Home olisi matkalla konsoleille.

Lähde: PlayStation Blog, NeoGAF

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Hienoa. Ehdotin nimittäin Sonylle että laittaisivat 6 vaihtoehtopeliä, joista voisi valita 3 ja ostaa loput alennettuun hintaan. Mutta tämäkin on ihan hyvä.

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

Hauska idea! (Y)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan mukava idea mutta tämä voi taas "kusta" siihen mihin Ylen muinaiset illan elokuvien valinnat: suurin osa äänestäjistä äänestää "väärää" vaihtoehtoa. Jäi pari elokuvaa katsomatta kun ei tullutkaan sitä mitä toivoi.

Tosin on tämäkin enemmän kuin se, että Sony pistää jotain ja se on sillä selvä. Enkä minä nyt ihan tosissani tässä "valituksessani" edes ole.

Ajattelin muuten heti että mikäli nuo olisivat/ovat vaihtoehdot niin ehdottomasti Grow Home. Katsottuani kuitenkin videota tuosta esimerkissä eniten ääniä saaneesta, niin kyllä sekin kelpaisi.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Vielä kun olisi vaihtoehtoina kolme AAA(+A) -luokan peliä, niin äänestys olisi mielenkiintoisempi. Tai sit siinä kävis niin, että porukat äänestäis aina jonkun Assassins Creed -pelin jatkoon. Plääh!

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Kolme codia aina ilmaiseksi

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Vielä kun olisi vaihtoehtoina kolme AAA(+A) -luokan peliä, niin äänestys olisi mielenkiintoisempi.

Miksi tuo muka mielenkiintoisempi olisi? Kolme kaikkien tuntemaa, mahdollisimman pieniä riskejä ottavaa peliä, joissa vielä suuri mahdollisuus että iso osa on jo pelannut ja ostanut aiemmin.

Nuo esimerkin pelit mielestäni selvästi paremmat vaihtoehdot kuin listojen kärjessä roikkuvat suosikit.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Hyvä idea mutta eiköhän nuo kaikki liene vaan jotain indie pelejä

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

On kyllä aika siisti systeeemi, toivotaan että vaihtoehto pelit on hyviä.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ei ole eikä tule plussajäsenyyttä, joten ihan sama.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Kommentoinkin jo toisella uutissivulla, että olisiko tämä samalla tapa saada plus tarjontaa vähennettyä yhteen peliin per laite kuukaudessa?

Varsinkin PS4:llä periaatteessa ovat jakaneet joka kuukausi ne vähät indiepelit mitä alustalle on julkaistu ettei ihmisillä ole ollut edes aikaa miettiä pelien ostamista kun se heille tungetaan. Samalla ehkä saavat vähennettyä sitä ininää epätoivotuista peleistä kun on enemmän valinnanvaraa.