Äänihuulet auki: näin Xbox One päivittyy huhtikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Äänihuulet auki: näin Xbox One päivittyy huhtikuussa

29.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Microsoft on ryhtynyt puhumaan laajemmin Xbox Onen seuraavasta päivityksestä. Virallisesti huhtikuussa ulos saatava uusi päivitys ei ole varsinaisesti mullistamassa laitteen toiminnallisuuksia, mutta se pyrkii kyllä jälleen vastaamaan Microsoftin saamaan käyttäjäpalautteeseen.

Suurin uudessa päivityksessä saatava lisä on tällä kertaa mahdollisuus lähettää ääniviestejä Xbox Livessä. Ääniviestien lähetys ei tule myöskään rajoittumaan vain Xbox One -omistajien väliseen kommunikaatioon, vaan myös Xbox 360 -pelaajat pääsevät örisemään ykkösboksin omistajien kanssa.

Muita päivitykseen kuuluvia lisiä ovat myös esimerkiksi ryhmä-chattia koskevat parannellut asetukset. Myös chattailun palvelintukea ehostetaan.

Osa huhtikuun päivityksen sisällöstä on jo Xbox Onen preview-ohjelmaan kuuluvien kokeiltavissa. Videoesittelyn kaikesta tulevasta voi katsastaa ohesta.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

No, en voi sanoa et tulis todnäk ääniviestejä ikinä läheteltyä, en ole sitä puhelimessakaan tehnyt. Jos kaveri ei oo paikalla, ni sitten vaan ihan tekstipohjanen Live-viesti saa kelvata, tai sitten vaan Facebookissa, jossa kaikki pelikaverit kuitenkin on :D

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Eipä näytä toimivan edes ääniviestien lähettäminen jos on samaan aikaan partyssa. Hienosti siis ryssitty tuokin ominaisuus.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Turha ominaisuus. Itse ainakin haluan saada ihan kirjoitetun viestin, kun jonkun epämääräisen örähdyksen vastaukseksi. Pleikkarilla tuli näitä kuunneltua, kun kirjoittaminen oli aina niin vaivalloista joillekkin. Tosin nyt voi saada ihan "laadukkaita" vihaviestejä piristämään päivää.

Nostoja