Ääninäyttelijä lipsautti - nähdäänkö Kingdom Hearts III jo tänä vuonna? / Uutiset / pelaaja.fi

Ääninäyttelijä lipsautti - nähdäänkö Kingdom Hearts III jo tänä vuonna?

8.01.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
11

Muun muassa Hessua pitkään odotetussa Kingdom Hearts III:ssa näyttelevä Bill Farmer vinkkasi pelin vielä virallisesti määrittelemättömän julkaisupäivän suuntaan.

Vastaillessaan fanikysymyksiin Twitterissä Farmer mainitsi pelin näkevän päivänvalon vielä tämän vuoden puolella. Mies kertoi myös, että hänen roolinsa ovat nyt purkissa monivuotisen äänitysurakan jälkeen. Kirsikkana kakun päällä hän vakuutti epäuskoisille pelaajille, ettei koskaan valehtele.

Pelin julkaisija Square Enix ei kuitenkaan ollut asiasta aivan samaa mieltä. Yhtiö on sittemmin tarkentanut, ettei Kingdom Hearts III:n julkaisupäivää ole vielä päätetty, ja myös Farmer on perunut aiemmat sanomisensa.

Sarjan vanhoja osia viime kuussa PS3:lle päivittänyt Kingdom Hearts 2.5 ReMIX pohjustaa kolmannen osan julkaisua. Puolentoista vuoden takaisen E3-julkistuksensa jälkeen matalaa profiilia pitänyt Kingdom Hearts III tuskin kuitenkaan seuraa aivan heti perässä, vaikka Square Enixillä olisikin yllätyksiä takataskuissaan.

Pahinta Kingdom Hearts -nälkää voi tähän hätään lääkitä lukaisemalla Pelaajalehti.comin uunituore Kingdom Hearts 2.5 ReMIX -verkkoarvostelu.

Lähde: KHInsider, GameSpot, Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Voisin googlailla ja youtubettaa mutta kysytään täällä: millaisia pelejä nämä ovat kun ovat menneet ohi kun aikoinaan ei roolipelaus innostanut. Erityisesti taistelun osalta kiinnostaa miten homma toimii.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Voisihan sitä toivoa, että peli ilmestyisi tänä vuonna, mutta Kingdom Hearts III on yksi niistä peleistä, joilla on paha tapa ilmestyä aina "ensi vuonna".

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Loistavaa. Yksi odotetuimpia pelejä on kyllä ylivoimaisesti.

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80
Lainaus käyttäjältä zappah

Voisin googlailla ja youtubettaa mutta kysytään täällä: millaisia pelejä nämä ovat kun ovat menneet ohi kun aikoinaan ei roolipelaus innostanut. Erityisesti taistelun osalta kiinnostaa miten homma toimii.

Aku Ankka käy töissä ja kerää rahaa, joilla se ostaa leikkipuistoon leikkivermeitä, joissa sitten pääsee Tupulla, Hupulla ja Lupulla leikkimään. Eiku hetkinen, sehän taisi olla jokin toinen peli jossa oli Aku Ankka...

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Juon 0,5 l omaa kustani, jos näin tapahtuu...

Käyttäjän sandmouse kuva
sandmouse
Lainaus käyttäjältä zappah

Voisin googlailla ja youtubettaa mutta kysytään täällä: millaisia pelejä nämä ovat kun ovat menneet ohi kun aikoinaan ei roolipelaus innostanut. Erityisesti taistelun osalta kiinnostaa miten homma toimii.

Kingdom Heartsia kuvaisin action rpg peliksi, jossa on pientä tasohyppelyä. Maailmana toimii universumi, missä on tyyliin omina aurinkokuntinaan eri disney elokuvien maailmoja, jonne on heitetty mukaan Final Fantasy ja Square Enixin hahmoja. Pääasiallisesti siinä hakataan vihollisia, en itse näe taistelua erikoisena vaikka onhan se ihan näyttävää ajoittain. Kuitenkin asia minkä vuoksi itse sitä pelaan, on tarina. Tarina on kuitenkin melko sekava, en ole itsekään ihan täysin perillä kaikesta siitä mitä tapahtuu miks tapahtuu ja miten. Kuitenkin olen nauttinut siitä hyvin paljon: itse tutustuin näihin HD Remixien kautta. Toivon mukaan selvensi asiaa, vaikkakin ehkä hieman sekavasti.

Käyttäjän sandmouse kuva
sandmouse

Vahinkoviesti

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Ekassa Kingdom Heartsissa, Kingdom Hearts: Chain of Memories:ssa ja Kingdom Hearts 2:ssa oli juonellisesti vielä jotain tolkkua... ja sitten homma meni hemmetin sekavaksi. Voi niitä poloisia, jotka eivät ole pelanneet pelin peliä Kingdom Hearts 2:n ja tämän välillä, sillä esimerkiksi Birth By Sleepissä on rutkasti uusia (osittain älyttömiä) juonikoukeroita sekoittamaan soppaa. Sitten on vielä 358/2 Days, Coded, Dream Drop Distance...

Itse en ole niin hirveästi lämmennyt sarjan taistelusysteemille, ennen kuin vasta tuon BBS:n kohdalla (ja mitä olen netistä lukenut, monet muutkin ovat pitäneet siitä enemmän kahteen pääpeliin verrattuna). Se ei kumminkaan riittänyt ja peli jäi kesken kolmannen hahmon tarinan kohdalla.

Jos tää olisi tullut yli viisi vuotta sitten, olisin ollut haltioissani. Mutta nyt, meh, tyydyn vain seuraamaan sivusta minkälaisen vastaanoton peli tulee saamaan.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Square Enixltä jo tuli viestiä, ettei Farmerin heitto pidä paikkaansa(mikä nyt ei sinänsä ole mikään yllätys).
Your text to link here...
Ääninäyttelijät eivät aina ole aivan kartalla asioista.

Jäämme vielä odottelemaan.

EDIT: Ah, sori tämän olikin jo Puustinen maininnut.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itseäni kiinnostaa kaikista eniten kysymys, mikä nykyään lasketaan Disney-universumiksi. En rehellisesti sanoen lainkaan yllättyisi, jos KHIII:ssa pääsisi lentelemään Tatooinesta Frozenin maailmaan ja Wolverine lyöttäytyisi seuraasi samalla, kun hakkaat Dart Vaderia. ;)

Nostoja