Äärimmäisen aikaista pelikuvaa julki Friday the 13th -kauhumoninpelistä / Uutiset / pelaaja.fi

Äärimmäisen aikaista pelikuvaa julki Friday the 13th -kauhumoninpelistä

16.11.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Äärimmäisen aikaista pelikuvaa Friday the 13th -kauhumoninpelistä

Joukkorahoitustavoitteensa vastikään saavuttaneesta Friday the 13th: The Gamesta on saatu aikaista pelikuvaa.

Pelin alfaversiotakin edeltävän prototyypin puitteissa kuvattu video ei juurikaan hurmaa graafisella annillaan, mutta se antaa mielenkiintoisen kuvan valmiin moninpeliprojektin potentiaalista. Videolla hullu murhamies Jason jahtaa henkensä edestä pinkovaa leiriläistä pitkin metsiä, ja vaikka peli on äärimmäisen keskeneräinen, kontrasti kompastelevan teinitytön ja määrätietoisin askelin etenevän tappajan välillä on silti selkäpiitä karmiva.

Pätkä tarjoilee myös hieman maistiaisia peliin kaavailluista mekaniikoista. Pinteeseen joutuva pakenija voi varoittaa muita leiriläisiä Jasonin olinpaikasta hätäraketilla, mutta uhraa vaihdossa omat piiloutumismahdollisuutensa. Videolla mainitaan myös jonkinlainen pakoauto, jonka kuntoon laittamiseksi pelaajien täytyy etsiä varaosia leirintäkeskuksesta jäämättä kiinni.

Peliä kehittävä Gun Media muistuttaa videon esittelytekstissä, ettei materiaali edusta valmista tuotetta miltään osin. Kaikki videolla nähtävä ja kuultava hahmomalleja, animaatioita ja musiikkia myöten on väliaikaista konseptimateriaalia, joilla peliä testaillaan tällä hetkellä.

Videon voi katsastaa kokonaisuudessaan alta. Lisää pelistä voi lukea täältä.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Näyttää olevan potentiaalia, mutta myös paljon kysymysmerkkejä. Onnistunut peli uudesta aiheesta on kaikkien pelaajien eduksi. Toivotaan...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Voin kyllä kuvitella kuinka hyvä tuosta voi mahdollisesti tulla. Toivottavasti tuleekin. Paljon on kyllä säädettävää jos tässä oli se vajaa 10 pakenijaa ja 1 jahtaaja, että saavat tasapainoon tuon. Muuten on joko liian helppo kerätä auton osat ja paeta tai sitten on liian helppo lahdata kaikki teinit.