Aarteita, varkautta ja karttamuutoksia – näin Apex Legends mullistuu ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Aarteita, varkautta ja karttamuutoksia – näin Apex Legends mullistuu ensi viikolla

9.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Apex Legends, Season Quest, Loba, fps, battle royale season 5, season, sisältökausi, ea

Ensimmäinen pelikuvanäyte Apex Legendsin viidennestä sisältökaudesta on saapunut. Fortune's Favor -nimistä kautta on esitelty tuoreella trailerilla, jossa huomiota saa osakseen niin pelin uusi hahmo Loba niin kuin myös ominaisuus- ja karttamuutokset.

Kuten jo aiemmat tarinavideot ovat todenneet, on mukaan taistoon liittyvä Loba ammattilaisvaras, mikä on antanut jo osaltaan hieman vinkkejä tämän kyvyistä. Tämä kykenee esimerkiksi näkemään varastamaan lähellä olevia varusteita laitteella, josta muutkin hahmot voivat tulla poimimaan herkkuja. Käsissä tällä on myös teleporttikiekko, jonka tämä voi heittää erilaisiin paikkoihin nopeaa siirtymistä varten.

Karttamuutoksien osalta Kings Canyon on kokenut tällä kertaa mullistuksia. EA:n kuvauksen mukaan valtameri on päätynyt nielaisemaan alueella niin Skulltownin kuin Thunderdomenkin, mikä on paljastanut samalla kokonaan uuden Salvage-lokaation.

Kokonaan uusi ominaisuus on myös Season Questiksi kutsuttu aarrejahti. Sen myötä pelaajat voivat löytää tavanomaisten Apex-taistelujen yhteydessä aarrearkkuja, jotka avaavat erillisen pääsyn joko yksin tai yhteistyönä tekoälyä vastaan pelattaviin metsästystehtäviin. Aarrearkkuja kerrotaan olevan löydettävissä aina yksi per päivä eli kaikkiaan 45 koko kauden aikana.. Metsästysretket ovat vuorostaan viikottaisia ja vaativat aina viiden arkun löytämistä.

Ensimmäinen metsästys käynnistyy 19. toukokuuta. Kaikesta tästä voi luonnollisesti ansaita erillaisia palkintoja.

Uusi taistelupassi esitellään tietysti sekin niin kuin myös joukko Apex Legendsin Ranked-kilpapuolta koskevia viilauksia. Jälkimmäiseksi mainituista voi lukea tarkemmin pelin kotisivuilta.

Fortune's Favor käynnistyy 12. toukokuuta.

Lähde: Apex Legends (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja