Aasialainen räiskintäjätti saa jatkoa – suomalainen Remedy yllättäen mukana projektissa / Uutiset / pelaaja.fi

Aasialainen räiskintäjätti saa jatkoa – suomalainen Remedy yllättäen mukana projektissa

27.07.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Espoossa majailevan Remedy Entertainmentin yksi seuraavista peleistä näyttää paljastuneen. Kiinalaisesta ChinaJoy 2016 -tapahtumasta kuultujen raporttien mukaan Max Paynen, Alan Waken ja Quantum Breakin luonut studio olisi lyöttäytynyt yhteistyöhön korealaisen Smilegate-yhtiön kanssa tuottaakseen jatko-osaa Kiinassa miljoonia takoneelle pc-räiskintä CrossFirelle.

CrossFire oli alunperin Aasiassa vuonna 2007 debytoinut ilmaiseksi pelattava verkkopeli, joka alkoi saavuttaa länsimaalaisiakin markkinoita vuodesta 2009 alkaen. Myös jatko-osasta Smilegate toivoo vielä maailmanlaajuista yleisöä kosiskelevaa tuotosta, miksi se kertookin pestanneensa juuri Remedyn kehitysavukseen.

Mitään erityisen konkreettista CrossFire 2:sta ei vielä ole kuultu. Lähinnä Smilegate on luetellut, että uutuuspelin suurimpia vetovoimia tulevat olemaan niin sen uusi teknologia, pelattavuus kuin tarinankerrontakin.

Myös elokuva CrossFiresta on parhaillaan työn alla. Leffaa Smilegate on työstämässä yhteistyössä Fast & Furious -sarjasta tutun Original Filmsin kanssa.

Päivitys kello 18:10: Remedy on vahvistanut, että se työstää nimenomaan CrossFire 2:n tarinatilaa. Sen mukaan projekti on ollut työn alla jo tovin aikaa.

Lähde: SegmentNext, 2P

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Edes koskaan kuullut moisesta kikkareesta!

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Olipa pettymys. Joku nevöhööd tusinanettiräiskintä. Remedystäkin näköjään tulossa pelejä liukuhihnalla tuottava hajuton ja mauton tehdas.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Rindfleischetik...

Olipa pettymys. Joku nevöhööd tusinanettiräiskintä. Remedystäkin näköjään tulossa pelejä liukuhihnalla tuottava hajuton ja mauton tehdas.

Täh? Logiikka, huhuu? Remedy tekee yhden pelin jatko-osan yksinpelikampanjan johonkin ja se tarkoittaa, että "Remedystä on tulossa pelejä liukuhihnalla tuottava hajuton ja mauton tehdas". Mistä syömiäsi sieniä saa ostaa?

Käyttäjän R.Gamer kuva
R.Gamer

Isohan pettymys tämä on omalta osalta, mutta eikös Remedyllä ollut useampiakin projekteja työn alla? Jos en ihan väärin muista.

Käyttäjän PukkiHD kuva
PukkiHD

Pelasin aikoinaan Crossfireä, joka oli todella koukuttava, mutta silti peli on helposti unohdettavissa, joka on sääli. Toivottavasti Remedy tekee hyvää työtä ja voi olla, että jos on ilmainen, niin lataan sen tietokoneelle. Maksaa en aio, sillä ei se ensimmäinen Crossfire niin hyvä ollut..

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

Kertoo ehkä hieman länsimarkkinoista: pelaajamääriltään ja tuottavuudeltaan maailman suurin räiskintäpeli = nevörhööd. Olkoonkin että peli on aikalailla ulkoisesti ja osittain peliteknisesti huono CS-kopio, mutta Aasian markkinoilla erittäin suosittu.

Nostoja