Aasialainen räiskintäjätti saa jatkoa – suomalainen Remedy yllättäen mukana projektissa

Quantum Breakin hiljattain ulos saanut Remedy Entertainment näyttää päätyneen osaksi yllättävää yhteistyöprojektia. Studion vastuulla näyttäisi olevan nimittäin korealaisräiskintä CrossFire 2:n tarinatilan luominen.

27.7.2016 15:29

Espoossa majailevan Remedy Entertainmentin yksi seuraavista peleistä näyttää paljastuneen. Kiinalaisesta ChinaJoy 2016 -tapahtumasta kuultujen raporttien mukaan Max Paynen, Alan Waken ja Quantum Breakin luonut studio olisi lyöttäytynyt yhteistyöhön korealaisen Smilegate-yhtiön kanssa tuottaakseen jatko-osaa Kiinassa miljoonia takoneelle pc-räiskintä CrossFirelle.

CrossFire oli alunperin Aasiassa vuonna 2007 debytoinut ilmaiseksi pelattava verkkopeli, joka alkoi saavuttaa länsimaalaisiakin markkinoita vuodesta 2009 alkaen. Myös jatko-osasta Smilegate toivoo vielä maailmanlaajuista yleisöä kosiskelevaa tuotosta, miksi se kertookin pestanneensa juuri Remedyn kehitysavukseen.

Mitään erityisen konkreettista CrossFire 2:sta ei vielä ole kuultu. Lähinnä Smilegate on luetellut, että uutuuspelin suurimpia vetovoimia tulevat olemaan niin sen uusi teknologia, pelattavuus kuin tarinankerrontakin.

Myös elokuva CrossFiresta on parhaillaan työn alla. Leffaa Smilegate on työstämässä yhteistyössä Fast & Furious -sarjasta tutun Original Filmsin kanssa.

Päivitys kello 18:10: Remedy on vahvistanut, että se työstää nimenomaan CrossFire 2:n tarinatilaa. Sen mukaan projekti on ollut työn alla jo tovin aikaa.

Lähde: SegmentNext, 2P

Lisää luettavaa