Activision Blizzard irtisanoo elektronisen urheilun jaostoa – lohdutuksena eroraha, terveysetuuksia ja Battle.net-lahjakortti

Activision Blizzard on tehnyt päätöksen jatkaa painopisteen siirtämistä pois live-tapahtumista.

17.3.2021 11:41

Activision Blizzard on irtisanonut elektronisen urheilun jaostonsa työntekijöitä koronapandemian siirrettyä suurimman osan tapahtumista verkkoon. 

Activision Blizzard on tehnyt päätöksen jatkaa painopisteen siirtämistä pois live-tapahtumista. Sports Business Journalin mukaan yhtiö aikoo keskittyä yhä enemmän digitaalisesti järjestettäviin mittelöihin ja tilaisuuksiin myös pandemian jälkeisenä aikana. Tulevia siirtoja on jo suunniteltu valmiiksi. 

Activision Blizzardin urheilu- ja viihdejohtaja Tony Petitti vahvisti haastattelussa Overwatch– ja Call of Duty -liigojen kokevan eniten muutoksia. Petittin mukaan yhtiö pyrkii muuttamaan koko tapaansa käsitellä tapahtumakeskeistä liiketoimintaansa. Strategiana on vähentää riippuvuutta paikkaan rajoittuneista tapahtumista. lo

– Opimme viime vuonna paljon siitä, miten liigat voidaan rakenteistaa verkkopelaamiseen, ja pyrimme viemään siitä parhaita käytäntöjä eteenpäin. Ajoituksen kannalta se on reaktio siihen, miten liigat pelaavat ja mitä resursseja meidän on varattava palvellaksemme parhaiten liigaa, omistajia, joukkueita ja faneja, Petitti sanoo.

Irtisanotut yhdysvaltalaiset työntekijät saavat vähintään 90 päivän erorahan, terveysetuudet vuodeksi eteenpäin, ja 200 dollarin Battle.net-lahjakortin.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa