Activision Blizzard kartoittaa pelaajien kiinnostusta NFT:itä kohtaan / Uutiset / pelaaja.fi

Activision Blizzard kartoittaa pelaajien kiinnostusta NFT:itä kohtaan

18.04.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
2

Activision Blizzard kartoittaa pelaajien kiinnostusta NFT:itä kohtaan.

Yhtiö on toteuttanut viikonlopun aikana kyselyn, jossa se on tiedustellut pelaajien kiinnostusta pelialan trendejä kohtaan. Kyselyn vastaajia on pyydetty ottamaan kantaa niin virtuaalitodellisuuspelien, alustojen välisen pelaamisen kuin tilauspalveluidenkin kiinnostavuuteen. Näiden lisäksi Activision Blizzard on kysellyt pelaajien kiinnostusta myös metaversumikokemuksiin, kryptovaluuttojen ansaitsemiseen pelaamalla sekä NFT:ihin.

Activision Blizzard ei ole kertonut julkisesti suunnittelevansa NFT-teknologian hyödyntämistä peleissään. Blizzard-pomo Mike Ybarra taas kommentoi kyselystä heränneitä kysymyksiä toteamalla ykskantaan, ettei yhtiö kaavaile NFT:iden käyttämistä.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

NTF:t on kyllä sellanen pump-and-dump homma nykytilassa, talo voittaa aina ellei hakkerit ehdi väliin ennen kuin talo kotiuttaa voitot.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Vai että oikein kysely, ilmeisesti kiinnostus on kaiken vastarinnan ja totaalisten epäonnistumisten jälkeenkin peliyhtiöille VIELÄKIN täysi mysteeri, kysymys kuuluukin MITEN!?

NFT kyllä kuulostaisi siltä jota voitaisiin käyttää esimerkiksi digitaalisen median omistusoikeuksissa, mikä palvelisi kuluttajaa, mutta siinä voisi käydä ikävästi niin ettei maksettuja pelejä sisältävää palvelua voisi niin helposti ajaa alas ostettujen pelien hävitessä bittiavaruuteen. Mutta hei ylläpito maksaa ja pitäähän toimitusjohtajaparkojen jollain tavalla maksaa seksuaalisen häirinnän ynnä muun perseilyn johdosta kertyneet asianajajakulut.

Nostoja