Activision: Call of Duty 4 on kuningas / Uutiset / pelaaja.fi

Activision: Call of Duty 4 on kuningas

15.04.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
22

Activision on tyytyväinen Call of Duty 4:ään. Activisionin David Tylerin mukaan Rainbow Six Vegas 2 ja Army of Two eivät ole onnistuneet valloittamaan räiskintäpelaajien sydämiä, sillä Call of Duty 4 on vain niin hyvä peli. "Call of Duty 4 on lajityypin tiennäyttäjä, joka osoittaa meidän halumme luoda pelejä, jotka ravistelevat vanhoja kaavoja.", Tyler summaa.

Tylerin sanojen tueksi asettuu myyntiluvut, verkkopelaajien määrä sekä lukuisat ylistävät arvosanat. Call of Duty 4 on esimerkiksi Xbox Liven pelatuin peli jättäen huippusuositun Halo 3:n taakseen.

Lähde: CVG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Ihan totta jauhavat. Itselläni on sekä AoT ja R6V2, joista sateenkaarikutonen on ehdottomasti parempi, muttei läheskään CoD 4:n tasoinen. Kyllä sitäkin tulee välillä netissä jauhettua, kun kaipaa taktisuutta, mutta ei siihen jää kerta toisensa jälkeen koukkuun kuten Kuninkaaseen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mielipidekysymys. Mikään noista kolmesta pelistä ei tuo uutta paitsi Army of Two pikkukikoillaan. Se vain on pelinä niin huono, että sitä ei olisi kannattanut ostaa.
Call of Duty 4 luottaa samaan vanhaan kaavaan modernissa ymäpäristössä johon en ihastunut.
Myi se kuin häkä ja nettipeli on monien mielestä mainio. Se ei ole tiennäyttäjä, eikä ravistele mitään kaavoja. Toisaalta jos joku oikeasti osaa kertoa mitä uutta Call of Duty 4 teki, niin voisin edes koettaa ymmärtääTylerin puheita.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Mielipidekysymys. Mikään noista kolmesta pelistä ei tuo uutta paitsi Army of Two pikkukikoillaan. Se vain on pelinä niin huono, että sitä ei olisi kannattanut ostaa.
Call of Duty 4 luottaa samaan vanhaan kaavaan modernissa ymäpäristössä johon en ihastunut.
Myi se kuin häkä ja nettipeli on monien mielestä mainio. Se ei ole tiennäyttäjä, eikä ravistele mitään kaavoja. Toisaalta jos joku oikeasti osaa kertoa mitä uutta Call of Duty 4 teki, niin voisin edes koettaa ymmärtääTylerin puheita."

Tais olla sen mielestä xp systeemi nii hupsu ja se et saa aseita sen mukaa, että peli olis paras tosi BF:ssäki tällästä on jo nähty ja vaikkei olis nii eipä olis ees kovi ihmeellistä. Ite kyllä pidän COD4:stä, mutta ei se niin ihmeelline oo mitä sitä pidetään. Netti mapit on mielestäni aika itseään toistavia ja tylsiä :(. Mut paras netti FPS mitä olen pelannut tai ainaki täl hetkel. Aikoinaa cod2 claani pelinä oli itselläni mukavampaa hyvän claanin ansioista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kyllä wowi on parempi peli, niin gtafiikoiltaan kuin pelattavuudeltaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"kyllä wowi on parempi peli, niin grafiikoiltaan kuin pelattavuudeltaan."

xp:täkin saa huomattavasti enenmän (peukku pystyy)

Käyttäjän TripleX kuva
TripleX

Juu, kyllä cod 4 on tämän hetken fps kunkku! On tullut itsekin pelattua sitä jo sairaalloisen paljon! Nyt vaan viime lauantaina kävi 2,5 vuoden jälkeen niin hienosti että Xbox hajos... &¤%#" Tässä nyt tuskaillaan n. 3 viikkoa ilman codia ja koitetaan keksiä ps3lle pelattavaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kaippa toi pirun Call of Duty 4 täytyy ostaa PC:lle sitten

Käyttäjän Wiineri kuva
Wiineri

Minä tykkään kyllä taas huomattavasti enemän RSV2:sta, ja kyllä minusta AoT on kanssa parempi. Mielipiteitähän nämä on.

CoD4:ssa on yksi pelihistorian upeimmista yksinpeleistä, mutta moninpeli on samaa vanhaa, mitä se oli jo CoD2ssa. RSV2 kuittaa minun silmissäni kyllä kuninkaan tittelin tällä hetkellä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

”kyllä wowi on parempi peli, niin grafiikoiltaan kuin pelattavuudeltaan.”

"xp:täkin saa huomattavasti enenmän" (peukku pyllyyn)

Käyttäjän Zett0r kuva
Zett0r

Vaikka pari kuukautta sitten diggasin vielä CoD4:stä ja onhan se loistava peli mutt jos on tulevaisuuden "suunnan-näyttäjä" niin huh huh . Minä ainakin haluan pelata tulevaisuudessa pelejä joissa on iso , vapaa maailma ja paljon erinlaisia vaihtoehtoja miten kunkin tehtävän voi tehdä .

Nostoja