Activision hämmentää Call of Duty: Warzone -pelaajia kryptisillä viesteillä / Uutiset / pelaaja.fi

Activision hämmentää Call of Duty: Warzone -pelaajia kryptisillä viesteillä

10.08.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0
Call of Duty: Warzone -pelaajia kehotetaan tuntemaan menneisyytensä.

Call of Duty: Warzone -pelaajia hämmennettiin viikonlopun aikana kryptisillä viesteillä.

Battle royale -räiskinnän pelaajat ovat kertoneet saaneensa kesken pelin ruudulleen hetkellisen häiriöilmiön, jossa vilahtaa teksti "Know Your History", eli tunne menneisyytesi. Lisäksi ruudulla kerrotaan näkyvän hetkellisesti myös venäjänkielinen teksti "tuomittu toistamaan sitä". Viesti viitannee George Santayanan tunnettuun lauseeseen "Ne, jotka eivät muista menneisyyttä, ovat tuomittuja toistamaan sitä".

Toistaiseksi ei ole varmaa, mihin Activision kryptisellä viestillä pyrkii, mutta todennäköisesti kyseessä on uusi vihjaus tulevasta Call of Duty: Black Ops Cold Warista. Viestin ajankohta täsmäisi muista lähteistä saatuihin tietoihin, sillä Activisionin kerrotaan lähettäneen Call of Duty -striimaajille ja -vaikuttajille paketin, jossa viitataan jonkinlaiseen paljastukseen. Viestin mukaan paljastus tapahtuisi vielä tänään.

Activision ei ole toistaiseksi paljastanut seuraava Call of Duty -peliä, mutta Call of Duty: Black Ops Cold Warin olemassaolo on lipsahtanut julkisuuteen useammassakin kanavassa. Viimeksi pelin olemassaolo vahvistui sipsipussin kyljestä.

Secret popup message while playing warzone yesterday from r/CODWarzone

Lähde: Eurogamer, Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja