Activision lupailee tälle vuodelle uutta Call of Dutya ja remasterointeja / Uutiset / pelaaja.fi

Activision lupailee tälle vuodelle uutta Call of Dutya ja remasterointeja

7.02.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0

Pelijätti Activision Blizzard on kertonut tulevan tilivuoden pelisuunnitelmistaan viimeisimmän tulosjulkistuksen yhteydessä.

Yhtiön operatiivinen johtaja Coddy Johnson vahvisti uuden Call of Duty -pelin olevan tulossa odotetusti tänä vuonna. Johnson ei paljastanut pelin kehittäjästudiota, mutta vihjasi pelitestien herättäneen innostusta jo tässä vaiheessa. Activisionin mukaan viime vuonna julkaistu Call of Duty: Modern Warfare ylitti edeltäjänsä Black Ops 4:n myyntiluvut merkittävästi, mutta odotukset eivät ole aivan yhtä korkealla tämänvuotiselle julkaisulle.

Huhut ovat maalailleet Call of Dutylle tänä vuonna paluuta Black Opsin pariin niin Treyarchin, Sledgehammer Gamesin kuin Raven Softwaren työstämänä.

Toimitusjohtaja Bobby Kotick taas kertoi studion suunnittelevan useampiakin remasterointeja Crash Bandicootin ja Spyron paluupelien suosion innoittamana. Kotick vihjasi yhtiön tuttujen pelisarjojen saavan myös muuta uutta sisältöä uusioversioide ohella, vaikka tarkempia yksityiskohtia saadaan odottaa tuleviin paljastuksiin.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja