Activision on avoin uusille Crash Bandicoot -peleille / Uutiset / pelaaja.fi

Activision on avoin uusille Crash Bandicoot -peleille

4.07.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
7

Activisionin toimitusjohtaja Eric Hirshberg on paljastanut uudessa haastattelussaan yhtiönsä olevan avoin uusille Crash Bandicoot -sarjan osille.

PlayStation-konsoleilla seikkailut pussimäyrä teki viime viikolla paluun PlayStation 4:lle kolmen ensimmäisen osan remasteroituina versioina Crash Bandicoot N. Sane Trilogy -kokoelmassa. Hirshbergin mukaan julkaisija testaakin parhaillaan Crashin kiinnostusta massamarkkinoilla selvittääkseen, onko kiinnostus laaja-alaisempaa vain pieneen faniryhmään keskittynyttä.

- Tiedämme [pelisarjalla] olevan äänekäs fanipohja, joka haluaa pelisarjan palaavan takaisin. Muttemme voi koskaan tietää, onko kyseessä laajalti levinnyt kiinnostus vai vaan nostalgiaan vedonnut niche-yleisö. Toistaiseksi näemme kunnon intohimoa peliä kohtaan, joten se voi johtaa muihin juttuihin, Hirshberg kuvailee N. Sane Trilogyn saamaa vastaanottoa.

- Tietenkin pyrimme aina etsimään seuraavaa suurta juttua. Mutta meidän tärkein prioriteetti on palvella yleisöjä, jotka olemme onneksemme jo saaneet, Hirshberg kuitenkin jatkaa.

Mitään varmaa ei siis ole julkaisijan osalta luvattu, mutta Crash Bandicoot N. Sane Trilogyn hyvät myynnit ovat ainakin edesauttaneet Activisionin suunnitelmia tuoda mahdollisesti jatkoa suositulle pelisarjalle.

Lähde: Games Industry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lapista92 kuva
Lapista92

Olisi hieno asia, jos jatkoa tulisi. Mind over mutant yms ei oikeat Crash pelit ovat toivottavasti historiaa.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

C.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Miten olisi 60 fps päivitys tuohon juuri julkaistuun trilogiaan? Ei ole syytä miksi niin ei voisi olla. Tämä kokoelma on varsin uskollinen alkuperäisille niin hyvässä kuin pahassa ja gameplayn pitäminen 30 fps ruudunpäivityksessä on yksi mistä olisi pitänyt luopua.

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Spyro trilogia HD olisi luonnollinen jatko. Uskon että kyseessä on enemmän nostalgiaa kuin kiinnostusta hahmon uusiin seikkailuihin. Vaikka en itse edes pelannut spyronja pienenä niin olisin kiinnostunut päivityspaketista. Uskoisin että Crash Team Racing HD voisi myös myydä kivasti.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Pitää jossain vaiheessa ostaa tuo kokoelma. Tuli pienenä pelattua kakkosta ja sitä ajopeliä aika paljon.

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

CTR remake online elementeillä?! Kenties Spyro trilogiasta remake? DO WANT!

Käyttäjän r2 kuva
r2

CTR HD olis kyl kova!

Nostoja