Activision perustaa tv- ja elokuvastudion – ensimmäisinä vuorossa Call of Duty ja Skylanders / Uutiset / pelaaja.fi

Activision perustaa tv- ja elokuvastudion – ensimmäisinä vuorossa Call of Duty ja Skylanders

8.11.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Activision perustaa tv- ja elokuvastudion – ensimmäisinä vuorossa Call of Duty j

Julkaisijajätti Activision Blizzard laajentaa tv- ja elokuva-aloille.

Yhtiö on ilmoittanut perustavansa oman studionsa tuodakseen pelisarjansa valkokankaille ja kotisohville liikkuvan kuvan muodossa. Activisionin mukaan julkaisija itse ymmärtää yleisöään ja sarjojaan parhaiten, mistä syystä urakkaa ei uskota muille. Studio tulee olemaan osallisena niin tuotosten kehittelyssä, tuotannossa kuin markkinoinnissakin.

– Activision Blizzard on koti osalle historian menestyneimmistä viihdeperheistä. Activision Blizzard Studios on vain yksi uusi tapa juhlistaa pelaajiamme ja fanejamme, ja oletamme elokuva- ja televisioproduktioidemme viihdyttävän ja ilahduttavan myös aivan uutta yleisöä, yhtiön toimitusjohtaja Bobby Kotick hehkuttaa lehdistötiedotteessa.

Ensimmäinen Activision Blizzard Studiosin huomissa eloon heräteltävä sarja on huippusuosittu lelupeliperhe Skylanders, joka muuntuu studion käsissä Skylanders Academy -animaatiosarjaksi. Sarjan tuotantoa luotsaa Futuraman ja Simpsonien kulisseista tuttu Eric Rogers, ja näyttelijäkastiin kuuluvat muiden muassa Breaking Badin Jonathan Banks sekä entinen Disney-tähti Ashley Tisdale.

Activision kehittelee kaikessa hiljaisuudessa myös laajaa Call of Duty -elokuvauniversumia, joka saattaa tulevaisuudessa käsittää myös televisiotulkintoja. Elokuvista ensimmäistä kaavaillaan aikaisintaan vuodelle 2018.

Lähde: Kotaku, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

On tää nyt jo ihan naurettavaa kun kaikki pelit pitää nykyään jo muuttaa elokuviksi. Kai nää sit tuo helppoa rahaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ei kyllä kiinnosta sitten yhtään. Voin suorilta sanoa, että jää katsomatta aivan kaikki.

Käyttäjän Teemo the Sienimies956 kuva
Teemo the Sieni...

Kyllä se vain jää kattomatta.. Ku Activisionilla se Call of Duty on pelkkää samaa roskaa

Käyttäjän zappah kuva
zappah

COD ei kiinnosta kun kesäleffarymistelyt on jo muutenkin niin tylsää kamaa ja sitähän noista varmaan tulisi. Toki jos ihme tapahtuu niin mikseipä Call of Duty: The Movie voisi olla hyväkin ja sitten sen varmaan myös katsoisin mutta varmaan lehmät oppivat sitä ennemmin lentämään. MUTTA! Tässä on Blizzard mukana ja jo pelkät pelien alkutrailerit ovat sellaista kamaa, että odotan innolla mitä muuta on tarjolla kuin COD ja Skylanders. Jälkimmäisestä varmaan saa ihan toimivan lasten/nuorten animaation.