Julkaisija Activision on ryhtynyt oikeustoimiin Call of Duty: Modern Warfare -vuotajia vastaan.

Call of Duty: Modern Warfaren tulevasta battle royale -pelitilasta on tihkunut verkkoon tietoja tasaisesti jo pelin julkaisusta lähtien, mutta pelin toisen kauden myötä vuodot ovat vain kiihtyneet. Vaikka pelitilaa on jo väläytelty trailerin muodossa, ei Activision ole siltikään katsonut hyvällä vuotajia.

Activision on vaatinut sisältöpalveluita poistamaan esimerkiksi tulevaan Warzone-pelitilaan liittyviä videoita, jotka saattaisivat paljastavat tulevaa sisältöä. TorrentFreak-sivuston mukaan pelijätti on lisäksi pyytänyt yhdysvaltalaisoikeudelta haasteen, joka velvoittaa Reddit-palvelua luovuttamaan vuodetun kuvan jakaneen käyttäjän henkilöllisyyden. Kuvan jakanut käyttäjä on sittemmin poistanut käyttäjätilinsä, mutta hän kertoi aikaisemmin saaneensa kuvan sisäisistä lähteistä, joten henkilöllisyyden paljastaminen voi kertoa Activisionille vuoden alkuperän.

Activision ei ole toistaiseksi paljastanut Warzonea virallisesti. Huhujen mukaan pelitila olisi kuitenkin saapumassa 10. maaliskuuta sekä Call of Duty: Modern Warfare -pelaajille että erillisen ilmaisversion lataajille.

Lähde: TorrentFreak

Lisää luettavaa