Activision valmistautuu Call of Duty -paljastukseen pääkallokuviolla / Uutiset / pelaaja.fi

Activision valmistautuu Call of Duty -paljastukseen pääkallokuviolla

30.04.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Seuraavan Call of Dutyn on aika paljastua pian. Sarjan perään katsova Activision on julkaissut Call of Dutyn kotisivuilla hiljattain erikoisen seinämän, johon ihmiset voivat käydä linkittämässä joko oman Facebook- tai Twitter-tilinsä paljastaakseen sen sisältä löytyvän salaisuuden.

Tilejään linkittämällä sivusto täyttyy ihmisten yhteisöpalveluissa käyttämistä profiilikuvista, jotka yhdessä muodostavat sivustolle aina vain vahvemmin näkyvän yksittäisen kuvion. Kirjoitushetkellä kyseinen kuvio näyttäisi jakavan yhdennäköisyyksiä Modern Warfare -räiskinnöistä tutun Ghost-hahmon ikonisen pääkallonaamarin kanssa.

Seuraavasta Call of Duty -sarjan pelistä ei ole liikkeillä vielä vahvistettuja tietoja, mutta huhut ovat kuitenkin jo kertoneet sen kulkevan mahdollisesti nimellä Call of Duty: Ghosts. Jälleenmyyjien tekemien vuotojen perusteella kyseessä voisi olla ainakin Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle, pc:lle ja Wii U:lle ilmaantuva Infinity Wardin työstämä tuotos, joka hyödyntäisi täysin uutta pelimoottoria.

Pelisivusto IGN:n saamien Gamestop-kauppaketjusta peräisin olevien kuvien perusteella uuden Call of Dutyn julkistus tapahtuisi toukokuun ensimmäisenä päivänä. Ajankohta ei olisikaan yhtään hullumpi valinta, sillä myös Call of Duty: Black Ops II julkistettiin viime vuonna toukokuun käynnistyttyä.

Lähde: Call of Duty (kotisivut), Eurogamer, IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Luulin että Infinity Wardin työntekijät lähti muille teille kun niillä meni sukset ristiin Activisionin kanssa. Vai perustuuko tämä Infinity Wardin uusista työntekijöistä jossa on vain muutama alkuperäinen heppu ? Ja miksi he käyttävät Infinity Wardin nimeä vielä ? Tyhmää että 2 firmaa tekee samaa peliä rahan kiilto silmissä, Eikö ammattitaito riitä tekemään jotain erinlaista ? Vai onko kyse nyt vain siitä että nimellä Call Of Duty:illä tienaa hyvät massit eihän Bungie ja 343 industries:kaan tee Haloja joka vuosi kilpaa vaan Bungie lähti tekemään jtn erinlaista ja antoi Halon toisen käsiin koska Bungienkin varmaan tiesi että nytten on aika lähteä vieraille vesille ja tehä jtn uutta.. Onko tosta vuottakaan ku COD:BO II tuli ja nyt taas uusi tulossa....Klara vappen !!!

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Jos jotkut ihmiset ovat valmiita maksamaan joka vuosi uudesta codista, niin miksi vitussa niitä pitäisi harvemmin tehdä. Ei se oo multa ainakaan ja tuskin sultakaan mitään pois, vaikka tekisivät uuden codin joka kuukausi. Takoa täytyy niin kauan kuin rauta on kuumaa.

Käyttäjän Dark kuva
Dark

Omasta mielestä on typerämpää maksaa uudesta NHL pelistä joka vuosi, niiden arvo romahtaa nollaan parissa vudoessa ja COD:ien arvo pysyy korkeampana pidempään ja niissä sentään on aina mukana erillainen tarina.

Käyttäjän juup3li kuva
juup3li

Kumpa ei liityisi modern Warfare sarjaan mitenkään. Kolmessa oli jo ihan tarpeeksi.

Käyttäjän maxwell83 kuva
maxwell83
Lainaus käyttäjältä -raffision-

Luulin että Infinity Wardin työntekijät lähti muille teille kun niillä meni sukset ristiin Activisionin kanssa. Vai perustuuko tämä Infinity Wardin uusista työntekijöistä jossa on vain muutama alkuperäinen heppu ?

Jep, suurin osa alkuperäisen Infinity Wardin porukasta lähti Respawn Entertainmenttiin. MW3 oli tämän uuden "Infinity Wardin" ensimmäinen tekele ja sen kyllä huomasi ettei ammattitaitoa löytynyt lähellekään sen vertaa mitä COD4:sta ja MW2:sta tekemässä olleella porukalla oli. Eli ei kiinnosta paskan vertaa tämä seuraava CODi.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Jos pystyvät tekemään pelillisesti yhtä hyvän tai jopa paremman kuin MW2 oli (ja olisi edelleen jos ei olisi kaikenlaisia häksääjiä ja quickscopettajia joka pelissä, en toki sillä että kaikki häksäisivät) niin ostoon menisi, mutta uskon että sitä samanlaista kuin Black Ops 2 eli vähän paremmat grafiikat kuin edeltäjässään ja sokkelomaiset kentät. Eikä MW3:ssa ollut edes ensimmäistä. Ja tosiaan viime CoD jonka ostin oli MW2 koska entinen Infinity Ward vain osasi tehdä parhaat moninpelikentät ja peli oli muutenkin aivan loistava niin yksinpelin kuin moninpelinkin osalta.

Käyttäjän ModernPelaaja kuva
ModernPelaaja

Kyl se tullee Ps4

Käyttäjän Yrmiö kuva
Yrmiö

Miten se on keneltäkään pois jos peleistä pidetään ja ne myyvät? Ei ole pakko kuitenkaan ostaa mitään.