Activision valotti loppuvuoden Call of Duty -suunnitelmia – Tyynenmeren kartta ja huijauksenesto saapuvat Warzoneen joulukuussa

Call of Duty -pelisarjan loppuvuosi on täynnä tekemistä.

30.10.2021 11:11

Pelijätti Activision on paljastanut loppuvuoden Call of Duty -sisältösuunnitelmansa.

Call of Duty -pelisarjan seuraava osa on jo ihan nurkan takana, sillä Call of Duty: Vanguard julkaistaan 5. marraskuuta. Tuolloin pelaajat pääsevät taistelemaan Call of Duty: Vanguardin toiseen maailmansotaan sijoittuvassa yksinpelikampanjassa, 20 karttaa ja uusia pelimuotoja sisältävässä moninpelissä sekä Zombies-yhteistyöpelitilassa. Marraskuu on myös Vanguardin ensimmäistä kautta edeltävää aikaa, jolloin Vanguard saa uuden version pelisarjan tutusta Shipment-kartasta ja Warzonessa valmistaudutaan uuteen Verdansk-kartan jäähyväistapahtumassa.

Call of Duty: Vanguardin ensimmäinen kausi käynnistyy 2. joulukuuta, jolloin peliin on luvassa uusia karttoja, aseita ja Zombies-sisältöä. Tuolloin myös Warzone siirtyy Vanguard-aikaan uuden Tyynellemerelle sijoittuvan Caldera-kartan myötä. Samalla ilmaiseksi pelattavassa battle royale -räiskinnässä otetaan käyttöön myös uusi Ricochet-huijauksenestojärjestelmä, joka on mukana Call of Duty: Vanguardissa heti pelin ilmestyessä.

Lähde: Callofduty.com

Lisää luettavaa