Activision Vivendin omistukseen / Uutiset / pelaaja.fi

Activision Vivendin omistukseen

3.12.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
23

Vivendi osti osake-enemmistön pelimaailman tunnetuimpiin firmoihin kuuluvasta Activisionista. Myös Vivendin omistuksessa oleva Blizzard kuuluu kauppaan oleellisesti: näistä Vivendin omistamista firmoista muodostuu nyt Activision Blizzard.

Pelimaailmaan on syntynyt siis uusi jättiläinen. Vivendin alaisuuteen kuuluvat pelit kuten Guitar Hero, Tony Hawk's, Call of Duty, StarCraft sekä World of Warcraft.

Lähde: Activision

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aika yllätys . Huomenna uutinen että EA on ostanut tämän ja Ubisoftin . Auch ..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kova siirto Activisionilta, onhan WoW peli, joka lähes yksinään pitää PC-pelaamisen pinnalla (tilastollisesti). Jos EA olisi napannut Vivendin, olisi EA:lla ollut selvä markkinaenemmistö PC-alustalla. Saa nähdä mikä on EA:n siirto.

Käsittääkseni tämän jälkeen Activision on kolmanneksi suurin julkaisija, joten viimeisen kymmenen vuoden aikana kasvu on ollut huikeata.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti ei rupea tuottamaan paskoja massatuotantopelejä vuosittain, kuten EA!!!
Muuten ihan hyvä homma!!

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Vai että Activision Blizzard. Kummallakin on aivan erilaiset pelit, joten en voi sanoo mitä tästä tulee, vaikka tuskinpa he yhteisiä pelejä tekevätkään.

Toivottavasti tässä ei nyt tapahdu niin että EA ja Vivendi ostavat kaikki pelitalot ja lopulta on vain kaksi isoja emoyhtiötä(Sonyn, MS:n ja Nintedon lisäksi tietenkin).

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Activision Blizzard, aika rankan kuulonen nimi, kun tuntee taustat. Vaikkei kumpikaan firma minun mieleisimpiä peli-genrejä pahemmin tee, niin onhan tuossa potentiaalia. Tietysti isot firmathan tässä syö, saisivat sijoittaa enemmän rahaa ns. 'blackbox'-projekteihinsa, ettei kaupat olisi täynnä vaan näitä nhl:än tapasia myyntitykkejä.

Käyttäjän Feldir kuva
Feldir

BlizzVision tai tuon tapainen olisi ollut mielestäni parempi nimi, mutta mitä väliä. Kiintoisaa nähdä vaikuttaako yhdistyminen mitenkään firmojen peleihin, ja Blizzun tuntien, toivottavasti ei.

Kohta saamme nauttia Tonyblosta, jossa seikkailet 99levelisellä Backflip Warriorilla maailman suurimmassa skeittipuistossa?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

eli Blizzard muuttui Activision Blizzardiksi?

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Saa nähdä tuleeko nyt viimein World of StarCraft kun resurssit lisääntyivät aika huimasti.

Tosin siinä on se epäkohta että sillä olisi yksi kilpailija: World of Warcraft. Joten voi olla he "purisivat itseään jalkaan". Niin sanotusti.

Mutta täytyy toivoa että Blizzard saisi lisää resursseja ja sitä myöten lisää pelejä ulos.

Käyttäjän RuleZ kuva
RuleZ

All hail Activision Blizzard :D

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Täytyy sanoa että hyvältä kuullostaa.Toivottovasti mm. Guitar Herojen laatu ei putoa, vaikka se onkin periaatteessa mahdotonta.