Advance Wars -kehittäjä paljasti steampunk-strategiapelinsä / Uutiset / pelaaja.fi

Advance Wars -kehittäjä paljasti steampunk-strategiapelinsä

12.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Nintendo on julkistanut uuden 3DS-pelin nimeltä Code Name: STEAM. Projektin takaa löytyy itse Nintendon luottostudio Intelligent Systems, joka tunnetaan Paper Marioiden ja WarioWarejen ohella muun muassa sellaisista helmistä kuin Advance Warseista ja Fire Emblemeistä.

Ja kuinka ollakaan, Code Name: STEAM on kokonaan uusi vuoropohjainen strategiapeli. Steampunk-henkiseen, ja sarjakuvien hopea-ajan inspiroimaan taidetyyliin nojaavassa seikkailussa pääosassa nähdään Abraham Lincolnin perustama iskujoukko, joka höyrykäyttöisillä varusteillaan taistelee H.P. Lovecraftin mytologian pohjalta rakennettuja alien-hirviöitä vastaan.

Pelattavuudeltaan Code Name: STEAM pyrkii kosiskelemaan strategiafanien ohella pelaajia, jotka tavanomaisesti ovat kiertäneet genreä hieman etäämmältä. Tämän se tekee hyvinkin Valkyria Chronicles -tyyppisellä ratkaisulla asettamalla pelaajat suorittamaan vuoronsa maantasalla kolmannen persoonan räiskintäpelejä muistuttavaan tyyliin.

Kauppoihin Code Name: STEAM saadaan ensi vuoden puolella.

Lähde: Nintendo of America (Twitter)Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Steampunk ja Lovecraft, taikasanat jotka saivat minut ostamaan pelin.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Peli on käsittääkseni esillä tämän päivän aikana pidettävässä Treehousen lähetyksessä...

Ulkoasu ei ainakaan kuvissa tee vaikutusta, mutta Intelligent Systemsin ammattitaitoa en epäile. Steampunk ja Valkyria Chronicles olivat myös sanoja mitkä kiinnittivät huomioni.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Heti kun sai tietää mikä studio on puikoissa, kiinnostus kasvoi satasella.

Nostoja