Afro Samurain ura kutsuu pelaajia uuteen otteeseen / Uutiset / pelaaja.fi

Afro Samurain ura kutsuu pelaajia uuteen otteeseen

26.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Viisi vuotta sitten Namco Bandain toimesta työstetty Afro Samurai -toimintaseikkailu on saamassa jatkoa. Tunnetun anime- ja manga-sarjan palautuksen pelimuotoon hoitaa tällä kertaa Redacted Studios, joka pitää nykyisellään hallussaan Afro Samurain pelioikeuksia.

Pelin julkaisee Versus Evil.

Uuden pelin tarkoituksena on tarjota pelaavalle yleisölle täysin uusi Afro Samurain maailmaan perustuva tarina, joka keskittyy tällä kertaa sarjasta tuttuun Kuma-hahmoon. Pelisivusto Polygonin saamien tietojen mukaan varsinaisia pelattavia hahmoja pelistä löytyisi useita ja mukana nähtäisiin myös yhteistyöpelitila.

Ainakin toistaiseksi Afro Samurai 2:n kehitystiimi koostuu noin 17 hengestä, joiden keskuudesta löytyy myös jo alkuperäisen Afro Samurai -pelin parissa työskennellyt tuottaja David Robinson. Lisätietoja pelistä pitäisi irrota lähiviikkoina.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Persoonallinen taidesuunnaltaanhan se ensimmäinen afropäinen samurai oli, mutta muuten hyvin hyvin keskinkertainen ja unohdettu tuotos. Jatko-osan olisi syytä petratakkin sitten ihan kunnolla, jotta meikäläisen saisi uudelleen hypettymään. Kiva silti nähdä että hieman vanhemmille peleille uskalletaan vielä tehdä jatkoa, vaikka aiempi osa ei mestariteos olisi ollutkaan.

Nostoja