Awesome Games Done Quick teki sen taas: pikapelaamisella miljoona dollaria hyväntekeväisyyteen / Uutiset / pelaaja.fi

Awesome Games Done Quick teki sen taas: pikapelaamisella miljoona dollaria hyväntekeväisyyteen

11.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Hyväntekeväisyystapahtuma Awesome Games Done Quick on jälleen kerran osoittautunut menestykseksi. Kymmeniä ja taas kymmeniä pelien ennätysnopeaan läpäisyyn erikoistuneita pikapelaajia yhteen kerännyt tempaus onnistui myös tänä vuonna keräämään yli miljoona dollaria syöpäsäätiö Prevent Cancer Foundationille.

Suoria lahjoituksia Awesome Games Done Quick ehti kerätä tällä kertaa kasaan noin 1,1 miljoonaa dollaria, kun sen virallinen osuus saapui päätökseen Suomen aikaan sunnuntai-iltapäivällä. Kokonaisuudessaan Prevent Cancer Foundationin saama rahamäärä pyörii parhaillaan kuitenkin jo reilun 1,5 miljoonan tienoilla, sillä säätiötä on tapahtuman aikana voinut tukea myös esimerkiksi Humble AGDQ 2015 Bundle -pelipaketin ostamalla.

Tapahtuman aikana pikapelaajat selättivät jälleen lukuisia pelejä mitä erilaisemmilla tavoilla opettaen katsojille samalla paljon pelaamistaan peleistä ja käyttämistään tekniikoista. Jos vähintään yksi osuus pitäisi itse kunkin tapahtumasta kokea, on se ehdottomasti oheinen Tetris-osuus. 

Täysin ohi Awesome Games Done Quick ei vielä toki ole. Lisää pikapelaamista on tarjolla jälleen iltaseitsemästä alkaen tapahtuman bonusosion muodossa. Lahjoituksiakin voi edelleen antaa tapahtuman kotisivuilla.

Kesällä pikapelaaminen jatkuu jälleen myös vuosittaisella Summer Games Done Quick -tapahtumalla.

Lähde: SpeedDemosArchive (Twitter), Games Done Quick (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.