Age of Empires II palaa marraskuussa aina vain ehostetumpana / Uutiset / pelaaja.fi

Age of Empires II palaa marraskuussa aina vain ehostetumpana

19.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Age of Empires, Age of Empires 2, Definitive Edition, strategia, Microsoft, Steam, game pass, julkaisupäivä, 14. marraskuuta

Age of Empires II: Definitive Edition julkaistaan pc:lle 14. marraskuuta, Microsoft on vahvistanut osana Gamescom-messuantiaan.

Strategiaklassikon uusi paluu tapahtuu niin Steamissa, Microsoft Storessa kuin osana Xbox Game Pass -ohjelmaa. Sellaisenaan ostettuna sille kertyy hintaa 20 euroa.

Definitive Edition on toinen ehostettu versio pelistä viimeisen muutaman vuoden aikana. Keväällä 2013 julkaistuun Age of Empires HD Editioniin nähden Definitive Edition tarjoaa peliin ja sen lisäreihin neljä uutta The Last Khans -teemaista sivilisaatiota, kolme lisäkampanjaa, remasteroidun ääniraidan ja 4K-resoluutioon asti yltävän uusitun ulkoasun. Steam- ja Microsoft-kauppaversiot osaavat myös keskustella keskenään.

Kesäkuun E3-messuilla paketista saatiin oheinen traileri.

Aiemmin viime vuonna alkuperäinen Age of Empires sai vastaavanlaisen ehostetun version. Sopivasti tänään maanantaina se on loikannut saataville Microsoft Storen lisäksi Steamiin ja Xbox Game Passiin. Age of Empires III:n pitäisi senkin vielä saada paranneltu versio.

Valmisteilla Microsoftilla ja Relic Entertainmentilla on parhaillaan myös Age of Empires IV. Pelistä ei ole kuitenkaan juuri esitelty mitään konkreettista sen jälkeen, kun se julkistettiin kaksi vuotta sitten. Lisää siitä olisi tarkoitus kuulla kuitenkin vielä tämän vuoden puolella.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Huhhuh,tämähän on suurinpiirtein kaksikymmentä vuotta vanha teos ja silti sitä jaksaa pelata edelleen. Moninpeli ja esport skenekin on yllättävän mielenkiintoinen, vaikka en itse sitä juurikaan pelaa. Definite edition tästä osasta ei ole niin suuri mullistus kuin ykönen, mutta kolme uutta kampanijaa kiinostaissi. Ja ehkä noitten vanhojen kampanijoiden uudelleenpeluu.