Age of Empires III kasvaa uusiin mittoihin vielä näin Age of Empires IV:n aikoina – tuore sivilisaatio ja historialliset taistelut saapuvat / Uutiset / pelaaja.fi

Age of Empires III kasvaa uusiin mittoihin vielä näin Age of Empires IV:n aikoina – tuore sivilisaatio ja historialliset taistelut saapuvat

24.11.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
strategia, Age of Empires, Age of Empires IV, Mexico Civilization, julkaisupäivä, strategia

Lokakuussa ilmestynyt Age of Empires IV ei selvästikään ole este aiempien Age of Empires -pelien jatkumiselle. Viimeisimpänä Microsoft on esitellyt tuoreen Age of Empires III: Definitive Edition -laajennuksen, joka on 1. joulukuuta ilmestyvä Mexico Civilization -paketti.

Lisäosan voimin Age of Empires III:een saadaan pelattavaksi meksikolaisten kansa omine erikoisominaisuuksineen. Microsoftilta ja kumppaneilta hehkutetaankin jo, kuinka kyseessä on pelin tähän asti strategisesti monimuotoisin sivilisaatio, kiitos sen mahdollisuuden muovata omaa kehitystään Revolt-vallankumoustoiminnon kautta.

Läheisemmin Meksikoa esitellään toiminnassa oheisella videolla.

Mexico Civilization -lisäosa tuo mukanaan myös uuden historiallisen taistelun nimeltä Grito de Dolores, jossa eletään läpi vuotta 1810, kun itsenäismieliset meksikolaiset päättivät nousta Espanjaa vastaan. Sekä Meksiko- että Yhdysvallat-lisäosan omistajat saavat lisäksi haltuunsa ilman lisäveloitusta The Battle of Queenston Heights -taistelun, kun taas Yhdysvallat-lisäosan haltijat pääsevät käsiksi myös The Burning of USS Philadelphia -kamppailuun.

Joulukuun 1. päivä Age of Empires III: Definitive Editionissa käynnistyy lisäksi tuore Fiesta Mexicana -tapahtuma. Sen aikana peliin tuodaan suoritettavaksi 31 erilaista haastetta, joilla voi avata uusia kuoseja pelin sisällä käytettäväksi.

Mexico Civilization -paketille kertyy sellaisenaan hintaa viisi euroa. Sitä on tarkoitus myydä myös yhdessä Yhdysvaltojen sivilisaation kanssa pakettina alennettuun yhteishintaan.

Lähde: Age of Empires (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.