Age of Empires III palaa uudessa loistossaan lokakuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Age of Empires III palaa uudessa loistossaan lokakuussa

28.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Age of Empires III, Age of Empires III: Definitive Edition, Microsoft, strategia, julkaisupäivä

Strategiasarja Age of Empires jatkaa elpymistään taas lokakuun 15. päivä. Tuolloin niin Steamiin kuin Microsoft Storeen ostettavaksi saadaan Age of Empires III: Definitive Edition, joka on tietysti paranneltu versio pian jo 15 vuotta vanhasta peliklassikosta.

Parannuksina Definitive Edition tarjoaa alkuperäiseen klassikkoon nähden niin 4K-grafiikkaa, modernisoidun käyttöliittymän sekä remasteroidun äänimaailman. Kaiken vanhan pää- ja laajennussisällön ohella mukaan on heitetty käskytettäväksi vielä uusina sivilisaatioina ruotsalaiset ja inkat, kun taas pelitilapuoli on kasvanut Historical Battles -moodilla ja The Art of War Challenge Missions -haasteilla.

Hintaa Age of Empires III: Definitive Editionille kertyy 20 euron verran. Peli tuodaan saman tien myös osaksi pc:n Game Pass -ohjelmaa. Age of Empires II: Definitive Editionin tavoin Microsoft Store- ja Steam-asiakkaat pääsevät pelaamaan halutessaan keskenään.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ruottalaisten lisääminen on kyl hyvä veto, toivottavasti heillä on lisää Suomalaisia palkkasotureita riveissä. Ja kunhan age 4 saadaan ulos, niin sitä hunajaa tulee kustua kuin viimeistä päivää. Ikinä ei ole ollut näin mukavaa olla Age of Empires faani.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Todellakin mukava juttu että AoE herätettiin Microsoftin toimesta kunnolla eloon. Ehkä tämän Definite Editionin osalta olisin toivonut vielä paremman/uudemman näköistä ilmettä grafiikan/pelimoottorin osalta, mutta Age IV hoitakoon sen puolen kuntoon kun se sieltä joskus saadaan ulos. Toivottavasti Relic tällä kertaa onnistuu, Dawn of War 3 oli heiltä melkoinen floppi ja rimanalitus