Age of Empires IV:n talvipäivitys lupaa satoja tasapainopäivityksiä ja kaivattuja uudistuksia / Uutiset / pelaaja.fi

Age of Empires IV:n talvipäivitys lupaa satoja tasapainopäivityksiä ja kaivattuja uudistuksia

20.11.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0
Age of Empires IV:n talvipäivitys lupaa satoja tasapainopäivityksiä ja kaivattuja uudistuksia

Age of Empires IV -kehittäjät World's Edge ja Relic Entertainment ovat paljastaneet suunnitelmiaan strategiapelin seuraavien päivitysten varalle.

Kehittäjien viimeisin blogipäivitys kertoo Age of Empires IV:n saavan merkittäviä uudistuksia tulevassa talvipäivityksessä. Päivityksen kerrotaan sisältävän yli sata korjausta pelin tasapainoon, mutta mukana on myös muita toivottuja uudistuksia. Päivitys lisää Age of Empires IV:een esimerkiksi mahdollisuuden tarkastella pistetilannetta kesken ottelun, otteluiden jälkeisen karttanäkymän sekä parannuksia pelin minikartan luettavuuteen. Talvipäivityksen julkaisuaikataulua ei ole vielä paljastettu, mutta tiekartan perusteella päivitys saapuisi vielä tämän vuoden puolella.

Age of Empires IV:n kevätpäivityksessä peliyhteisö pääsee näyttämään osaamistaan pelisisällön kehittämisessä. Sisältötyökalujen avulla pelaajat voivat luoda omaa sisältöään tai keskittyä kokeilemaan muun peliyhteisön luomuksia. Kevätpäivitys tuo mukanaan myös kaivatun partiotoiminto sekä rankatut moninpelikaudet.

Lähde: Ageofempires.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.