Age of Mythology saattaa seurata aikanaan Age of Empiresin perässä – ”Emme aio jättää sitä heitteille”

Mytologioiden aika ei ole ohi, mutta sen pariin tuskin päästään vielä hetkeen.

26.6.2019 07:56

Microsoftin Age of Empires -sarjan nykyinen luova ohjaaja Adam Isgreen on paljastanut yhtiön harkitsevan tulevaisuudessa jotain uutta myös Age of Mythology -sarjalle.

Uudessa haastattelussa Isgreen paljastaa, että kunhan yhtiö on saanut luvatut Age of Empires: Definitive Edition -versiot pois alta sekä saanut julkistetun neljännen osan kunnolla liikkeelle, on aika katsoa Age of Mythologyn suuntaan. Hän ei kuitenkaan kertonut sen tarkemmin, millaisessa muodossa tämä tarkalleen ottaen näyttäytyy pelaajille.

– Rakastan [Age of] Mythiä, emmekä aio jättää sitä heitteille. Tiedämme, mitä tehdä sen kanssa sitten[, kun AoE:t on saatu alta pois], Isgreen kertoo.

Tätä ennen vuonna 2014 julkaistuun Age of Mythology: Extended Editioniin on kuitenkin tarkoitus tuoda päivitys, joka korjaa muutamia kaivattuja bugeja.

Tällä hetkellä Microsoft Game Studios on kuitenkin työstämäsä Age of Empires 2: Definitive Edition -versiota syksylle sekä Age of Empires 3: Definitive Editionia, jolle ei ole annettu vielä tarkempaa julkaisuikkunaa. Age of Empire 4:n kehitystyöstä vastaa puolestaan RTS-konkari Relic Entertainment, joka on kehittänyt muun muassa Dawn of War – ja Homeworld-sarjat.

Isgreenin mukaan AoE4:stä kuullaan lisää loppuvuodesta.

Age of Mythology on asteen kevyempi versio suositusta Age of Empires -sarjasta, joka korvaa historiallisen tarkkuuden nimensä mukaisesti eri mytologioista tutuilla hahmoilla ja legendoilla. Peli julkaistiin alkujaan vuonna 2002.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa