Age of Empires: Definitive Edition jää sittenkin ensi vuoteen / Uutiset / pelaaja.fi

Age of Empires: Definitive Edition jää sittenkin ensi vuoteen

14.10.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Strategiaklassikko Age of Empiresin remasteroiva ja paikoin myös uusivan Age of Empires: Definitive Editionin julkaisu viivästyy. Ensiviikkoisen lokakuun 19. päivän sijaan peliä tähdätään nyt ympäripyöreämmin ensi vuodelle kehittäjien päätettyä jatkaa työnsä hiomista hieman aiottua pidempään.

– Kun päätimmi uudelleenjulkaista alkuperäisen Age of Empiresin, kävimme läpi monia väittelyjä siitä, miten pitkälle entisöinnin pitäisi mennä. Klassikon uudelleenjulkaisemisen haaste on juurikin se, että kyseessä on klassikko, joka ansaitsee tulla kohdelluksi varovaisella kunnioituksella. Samaan aikaan elävässä ja menestyvässä genressä strandardit kehittyvät jatkuvasti, teknologia edistyy ja pelaajien odotukset muuttuvat. Tämä koskee RTS-pelejä siinä missä muitakin genrejä. Haasteena on näin ollen uudelleenluoda kokemus ei sellaisena kuin se oli, vaan sellaisena kuin me kaikki muistamme sen, Age of Empiresin kotisivuilla kerrotaan.

Lykkääntymisen myötä kehittäjät ovat luvanneet päästää tuhansia useampia pelaajia osaksi Age of Empires: Definitie Editionin suljettuun betaan.

Age of Empires: Definitie Editionin myös kokonana uusi Age of Empires IV -peli on työn alla. Sitä kehittää strategiakonkari Relic Entertainment.

Lähde: Age of Empires (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Olisihan tuota ollut jo kiva päästä ensi viikolla pelailemaan, mutta parempi kuitenkin että hiovat pelin kuntoon. Vähän samaa pelkään tapahtuvan vielä Outcastin remaken kohdalla, julkaisua luvattiin syksyksi, mutta vieläkään tarkkaa julkaisupäivää ei olla ilmoitettu.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Tässä elämänvaiheessa, kun viime osasta on vuosituhat, uudempi ja laajempi Age alkuperäisissä miljöissä kuulostaa kyllä selvä houkuttelevammalta kuin pelkkä meikki pelivanhuksen naamalla.

Käyttäjän Sienimuhennos kuva
Sienimuhennos

Heiltä jäi varmaankin Denuvo asentamatta. Toivotaan, että kyse ei ole kuitenkaan siitä. :P

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Joka valtiolle erilaiset yksiköt ja enemmän rakennusvariaatioita riittäisi meikäläiselle. Ja kyllä, vähän käy sääliksi ettei tuota nyt pääsekkään pelaan, mutta elämä on.

Nostoja