Age of Empires II HD laittaa laajeten ensi kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Age of Empires II HD laittaa laajeten ensi kuussa

26.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Strategiaklassikko Age of Empires II sen kuin jatkaa eloaan. Huhtikuussa pelistä julkaistua teräväpiirtoversiota varten on jo tovin aikaa työstetty kokonaan omaa virallista The Forgotten -laajennusta, jonka on nyt vahvistettu saapuvan Steamiin jakeluun 7. marraskuuta.

Alkuperäispelin The Forgotten Empires -modiin pohjautuva laajennus tuo teräväpiirtoversioon mukaan muun muassa kourallisen uusia sivilisaatioita sekä kampanjoita ja näin ollen myös tuoreita karttoja ja jopa pelitiloja. Samaan syssyyn SkyBox Labs -studio ja heitä avittanut Forgotten Empires LLC -ryhmä ovat myös hioneet pelin tekoälyä ja tuoneet mukaan jopa sisäänrakennetun tuen Twitch-suoratoistopalvelulle.

Tarkkoja hintatietoja laajennuksesta ei vielä ole saatavilla.

Lähde: The Forgotten Empires (Facebook)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Alkuperäinen Age of Empires ja vaikka Empire earth voisivat kanssa tulla HD resoluutioilla.

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos

The Forgotten Empiresia olenkin odottanut. Vasta sen jälkeen ajattelin HD version hommata. Tietenkin harmittaa hiukan, että tuo on nyt maksullinen laajennus eikä ilmainen modi, kuten aiemmin. Mutta kyllä siitä alkuperäisestäkin olisi muutaman euron voinut maksaakin.

Käyttäjän miguele kuva
miguele
Lainaus käyttäjältä Portable

Alkuperäinen Age of Empires ja vaikka Empire earth voisivat kanssa tulla HD resoluutioilla.

että olisi hienoa. :)<img src="http://s01.flagcounter.com/mini/fcPpr/bg_fffff2/txt_fffff1/border_fffff2/flags_0.jpg" width="1" height="1"><img src="http://s03.flagcounter.com/mini/FMv/bg_FFFFFF/txt_E1E1E1/border_FFFFFF/flags_1.jpg" width="1" height="1"><img src="http://rb.revolvermaps.com/w/3/s/a/0/14/1/ffffff/ffffff/ffffff/1tymxcqmq5l.png" width="1" height="1">

Käyttäjän jupez kuva
jupez

Heroes of Might and Magic 3 HD Steamiin! Paitsi eipä ehkä HD versiota tarvitse, resoluutionkin saa modeilla korjattua.

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

Age of Empires taisi olla 90-luvun eniten pelaamani peli. II:ssa tehtiin kavereiden kanssa kaiken maailman hienoja kulisseja map-editorilla ja omia kamppanioita. Näin jälkeenpäin katsottuna peli oli todella monipuolinen ja on upeaa katsottavaa vieläkin. Ai että.