Madmind Studion kehittämä Agony on helvettiin sijoittuva selviytymiskauhupeli, jossa läträtään kärsimyksellä ja alastomuudella. 

Kovimmille seksin ja väkivallan ystäville oli luvattu sensuroimaton ”unrated”-versio, jonka pelimaailmassa olisi ollut nykyistäkin enemmän verta ja sukupuolielimiä. Mukana olisi ollut esimerkiksi alkuperäisestä versiosta poistettuja välivideoita ja uusia eroottisia tausta-animaatioita.

Madmind Studion edustaja kertoo tiedotteessaan Agonyn tulevaisuudesta. Koska pelistudio on taloudellisissa vaikeuksissa, keskittyvät kehittäjät jo valmiin pelin korjaustiedostojen luomiseen – sensuroimaton versio ei ole enää työn alla.

Sensuroimattoman version tie on ollut muutenkin kivinen. Pelaajassa on jo kertalleen uutisoitu unrated-version perumisesta. Kesäkuun alussa versio kuitenkin koki jälleennousemuksen, kun Madmind Studios ilmoitti tiedotteessaan version kuitenkin olevan työn alla. 

Saamme nähdä, ovatko rahavaikeudet viimeinen naula unrated-version arkkuun.

Joukkorahoituksella alkunsa saanut teos on saanut kritiikkiä bugisuudesta ja pelimekaanisista ongelmista, ja korjaustiedostoja onkin ilmestynyt useampia.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa