Ah, draamaa ja hävittäjiä – Ace Combat 7 päivättiin melkein Metal Gear -hömpän tasoisella trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Ah, draamaa ja hävittäjiä – Ace Combat 7 päivättiin melkein Metal Gear -hömpän tasoisella trailerilla

23.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Bandai Namco ei ole hirveästi puhunut Ace Combat 7::stä viimeisen kolmen vuoden sisällä, mutta nyt sille on annettu virallinen julkaisupäivä. Xbox Onella ja PlayStation 4:llä hävittäjät laitetaan ilmaan 18. tammikuuta ja lopulta pc:llä 1. helmikuuta.

Päiväys tehtiin pelin uudella Gamescom-trailerilla, johon kannattaa tutustua ehdottomasti myös sen tarinasisällön takia. Video muistuttaa nimittäin, ettei Ace Combat -sarjassa kyse ole aina pelkästä lentämisestä, vaan draamaa voi yhtälailla pursuta aisteille oikein olan takaa.

Gamescomin yhteydessä pelistä on ollut tällä viikolla kokeiltavissa lisäksi pelattava demo. Varsinaista pelikuvaa siitä voikin kalastella siis roimasti vaikkapa YouTuben kätköistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tätä pitääkin harkita kun sopivan arcademaiset lentelyt kuitenkin iskee. Mieluummin ottaisi jotain scifi-lentelyä mutta kyllä tämäkin asiansa ajanee. Rogue Squadronille toivoisin edelleen jatkoa...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Upeeta, mahtavaa! Jos sitten ennen RE2 uusioversiota rymistelis tämän, olettaen taas, että löytyy sitä aikaa jostain.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

aijai...kyllä kelpaa - VR:nä tottakai

Nostoja