Ai mikä ihmeen Borderlands 2? Herrasmies Sir Hammerlock selittää

Borderlands 2 saa laajan esittelyn pelin tuoreimmassa trailerissa. Teoksesta jo innostuneet riemastunevat myös siitä, että peliin on parhaillaan suunnitteilla ainakin neljä lisäsisältökampanjaa.

31.8.2012 12:35

Gearboxin työstämän Borderlands 2:n julkaisu on on enää vajaan kuukauden päässä, joten viimeistään nyt alkaa olla hyvä hetki ottaa selvää, millainen peli kyseessä oikeastaan onkaan. Oivan mahdollisuuden tähän tarjoaa Borderlands 2:n uusin traileri, jossa muuan Sir Hammerlock luo varsin laajan katsauksen pelin maailmaan ja sen tarjontaan.

Uuden trailerin julkaisun ohella julkaisija 2K Games on varmistanut Borderlands 2:n laajenevan tulevaisuudessa ainakin neljällä lisäkampanjalla. Niiden luvataan esittelevän niin uusia vihollisia kuin ympäristöjäkin.

Ladattavassa muodossa saapuvien seikkailujen kappalehinta on PlayStation 3:lla ja pc:llä noin kymmenen euroa ja Xbox 360:llä 800 Microsoft-pistettä. Myös niin sanottua Season Passia toki kuitenkin tarjotaan. Sen noin 30 eurolla ostamalla pelaajat pääsevät neljään tulevaan seikkailuun käsiksi ilman muita erillismaksuja.

Euroopassa Borderlands 2 nähdään 21. syyskuuta.

Linkki traileriin

Lähde: 2K Games

Lisää luettavaa