Ai niin, The Rock oli Jumanji-elokuvassa melkein kaksi vuotta sitten – ja nyt tulossa on videopeli / Uutiset / pelaaja.fi

Ai niin, The Rock oli Jumanji-elokuvassa melkein kaksi vuotta sitten – ja nyt tulossa on videopeli

5.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Dwayne Johnsonin, Kevin Hartin, Karen Gillanin ja Jack Blackin viimeisimpänä tähdittämä Jumanji-elokuvasarja on saamassa oman uuden pelinsä. Marraskuun 15. päivä Bandai Namco tuo Eurooppaan Jumanji: The Video Gamen, jota on kehittänyt Xbox Onelle, Switchille, PlayStation 4:lle ja pc:lle brittistudio Funsolve.

Peliversio Jumanjista käy siinä mielessä hyvin järkeen, että vuoden 2017 leffa kertoi kirotusta videopelikonsolista ja sijoittui tapahtumiltaan näin ollen jo valmiiksi pelimaailmaan. Leffan hahmotarjontaan sopien uutuusseikkailu on suunniteltu painottamaan myös yhteistyöpelaamista, jossa kukin neljästä sankarista tuodaan valokeilaan omilla erikoiskyvyillään. Viidakkomatkalla kohdattavia ansoja ja vihollisia pääse kyllä kohtaamaan yksikseenkin tekoälyn kanssa.

Hirveän selvää pelikuvaa Jumanji: The Video Gamesta ei ole vielä saatu. Pieniä vihjeitä tulevasta on tarjolla kuitenkin muutamin ensimmäisin kuvin sekä julkistustrailerin kera.

Seuraavan Jumanji-leffan pitäisi ilmestyä myös vielä tämän vuoden aikana ja tuoda takaisin edellä mainittu näyttelijäpoppoo. Siitäkään ei ole toistaiseksi esitelty kauheasti mitään virallista, joten on hankala sanoa, miten paljon uusi peli on käyttänyt sitä pohjanaan.

Lähde: Bandai Namco

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Jumanji saa tosin jatko-osan tänä vuonna.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Izmou

Jumanji saa tosin jatko-osan tänä vuonna.

No täähän selittää tätä paremmin. Pitääpä huomioida tämä uutisessa.

-Panu

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Odotan innolla, että Jablinski Games pääsee tämän pelin pariin. Ainoa "tubettaja", jota seuraan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mjaa, liekö edes kestonsa vertaa viihdyttävä, joka jo sekin olisi yllätys. No, ehkä tämä onkin kovinta settiä vuosiin ja tästä puhutaan samassa yhteydessä Rocksteadyn Batmanien kanssa kun puhutaan onnistuneista lisenssipeleistä.

Lainaus Sundance Kid

Odotan innolla, että Jablinski Games pääsee tämän pelin pariin. Ainoa "tubettaja", jota seuraan.

On muuten kovin pelikanava ikinä.

Nostoja